Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nahé FOTO mladého herca: Vtáčik nevyletel! Oklamal fanúšikov

Ansel Elgort Zobraziť galériu (6)
Ansel Elgort (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Tak toto mu vyšlo! Sociálne siete sú plné pikantných záberov, na ktorých známe i menej slávne celebrity predvádzajú sexi krivky a bezchybné svaly. Svojou troškou sa najnovšie rozhodol prispieť aj Ansel Elgort (26), ktorý sa nechal zvečniť celkom nahý. Fanúšikom sľuboval aj odvážnejšie fotky... Vykľulo sa však z toho niečo úplne iné!

Ansel Elgort je talentovaný a sympatický mladík, ktorého na instagrame sleduje zhruba 10 miliónov followerov. Pre nich si v uplynulých hodinách pripravil ozaj zaujímavé prekvapenie v podobe fotky, ktorá vznikla v sprche. Herec je na nej nahý, prirodzenie si kryje rukou. 

V popise k fotografii Ansel nabádal fanúšikov, aby klikli na určitý link, ak chcú toho vidieť viac. Pikantnejšieho obsahu sa však nedočkali. Preklikli sa totiž na stránku GoFundMe, kde Ansel vytvoril účet, na ktorom zbieral finančné príspevky na podporu zdravotníckych pracovníkov z Brooklynu, ktorí sa starajú o ľudí bojujúcich s koronavírusom.   

Fanúšikovia sa preto na jeho malé klamstvo nenahnevali. Dokonca mnohí prispeli a herec neskrýval svoje nadšenie. Keďže mu ale instagram odporúčal fotografiu odstrániť, lebo obsahuje nevhodný obsah, záber, ktorý mimochodom vytvoril jeho otec, napokon stiahol. Viacerí jedinci aj médiá si ju však za ten čas stihli uchovať. 

Ansel Elgort zverejnil na instagrame takúto odvážnu fotku.
Zobraziť galériu (6)
Ansel Elgort zverejnil na instagrame takúto odvážnu fotku.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Ansel Elgort
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu