Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Slávny spevák je päťnásobným otcom: Dieťa prišlo na svet pred týždňom a... Stále nemá meno!

Peter Andre s manželkou Emily Zobraziť galériu (4)
Peter Andre s manželkou Emily (Zdroj: Profimedia)

LONDÝN - Netypická situácia! Býva zvykom, že budúci rodičia ešte pred príchodom dieťatka na svet riešia, ako sa ich malý poklad bude volať. Často majú dokonca rôzne alternatívy. Spevák Peter Andre (51) a jeho manželka Emily k nim očividne nepatria. Ich dcérka totiž prišla na svet už pred pár dňami, no stále nemá meno.

Peter Andre sa vo svete najviac preslávil skladbou Mysterious Girl, ktorá je určite dobre známa aj viacerým Slovákom. Stránky bulváru plnil aj vďaka vzťahu s kontroverznou hviezdičkou Katie Price, s ktorou má dve deti - syna Juniora (18) a dcéru Princess (16). Ich láska však skončila rozvodom. 

Umelcovou druhou manželkou je sympatická lekárka Emily. S ňou má dcéru Ameliu (10) a syna Thea (7). Minulý utorok - 2. apríla sa dvojici narodila ďalšia dcérka. „Je to moment, na ktorý sme čakali. Sme ohromení. Dcérka a mama sa cítia dobre,” uviedol vo svojich vyjadreniach Andre. Ako dodal, dievčatko ešte stále nemá meno. „Ale je rozkošná,” poznamenal. Zároveň priateľov a fanúšikov vyzval, aby im s výberom vhodného mena pomohli. 

Od tej chvíle prešiel už týždeň a verejnosť stále nevie, ako sa najmladšia dcérka známeho speváka volá. Ozajstná Mysterious Girl (v preklade záhadné dievča), čo poviete?!

Viac o téme: Peter Andre
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu