Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Legendárny Indiana Jones nestarne: Spolu s o 22 rokov mladšou manželkou zastavili čas... Aha!

Harrison Ford a Calista Flockhart Zobraziť galériu (6)
Harrison Ford a Calista Flockhart (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Vek je len číslo! Známa fráza používaná v prípade mnohých žien, ktoré ani rokmi nestrácajú nič zo svojho šarmu a krásy. V šoubiznise však máme aj ich mužských kolegov, ktorým pribúdajúce roky vôbec neškodia. Dôkazom je napríklad 80-ročný švihák Harrison Ford.

Na topkách sme vás nedávo informovali, že herca Harrisona Forda v najnovšom pokračovaní filmu Indiana Jones museli pri niektorých scénach "omladiť". Viacerí fanúšikovia v súvislosti s ním oceňujú, že aj v zrelom veku predvádza pred kamerou svoj herecký talent a hravo strčí do vrecka väčšinu svojich rovesníkov. 

Ktovie, či ho v kondícii udržiava práve manželstvo s výrazne mladšou ženou. Jeho polovička Calista Flockhart, ktorá sa preslávila ako predstaviteľka Ally McBealovej, je totiž od neho o 22 rokov mladšia. Dvojica má spolu 21-ročného syna Liama, ktorého si herečka adoptovala rok pred tým, než sa s Fordom dali dokopy. Ten má ešte ďalších 4 potomkov. 

Spomínaný prominentný párik nepatrí k tým, čo sa bežne pretŕčajú na červenom koberci a sociálnych sieťach. V uplynulých dňoch ale pod dlhšom čase zavítali do spoločnosti. A to na premiéru počinu Yellowstone 1923, kde prítomným fotografom spoločne zapózovali. Vyzerajú fantasticky, čo poviete?!

Harrison Ford a Calista Flockhart
Zobraziť galériu (6)
Harrison Ford a Calista Flockhart  (Zdroj: profimedia.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu