Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Bývalá manželka Channinga Tatuma je napriek ťažkostiam rada tehotná: Čaká už druhého potomka

Jenna Dewan Zobraziť galériu (5)
Jenna Dewan (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká herečka a tanečnica Jenna Dewan je rada tehotná. A to aj napriek ťažkostiam, ktoré tehotenstvo sprevádzajú, ako napríklad nevoľnosť. Rodáčka z Hartfordu v Connecticute, ktorá v súčasnosti čaká svoje druhé dieťa, to prezradila v podcaste He Said, Ella Dijo Erica Wintera a Roselyn Sánchez.

"Naozaj sa mi páči byť tehotná. Som jedným z tých ľudí. Ale niekedy sú momenty, ako napríklad v prvom trimestri tohto tehotenstva, keď mi bolo veľmi zle. Často mi bolo nevoľno, to bolo trochu náročnejšie... Ale nie, myslím, že spadám do kategórie Som rada tehotná. Mám sa dosť fajn," vyjadrila Dewan.

Tridsaťdeväťročná umelkyňa je matkou šesťapolročnej Everly, ktorú má s bývalým manželom Channingom Tatumom, a druhého potomka čaká s priateľom Steveom Kazeem. Nevylučuje však, že by v budúcnosti mohla mať aj ďalšie dieťa. "Neviem. Tak trochu to nechávam na vesmíre," zamyslela sa o ďalšom tehotenstve Dewan. "Ak budem, musím sa rozhodnúť skoro, pretože nechcem čakať ďalších päť rokov," dodala.

Jennu Lee Dewan môžu diváci a diváčky poznať napríklad z filmov Tamara (2005), Tanec je môj život (2006), Let's Dance (2006), Navždy panna (2009) či Chudobný ženích (2011). Účinkovala tiež v druhej sérii hororovej antológie American Horror Story (2011) s podtitulom Asylum a seriáloch ako The Playboy Club (2011), Witches of East End (2013 - 2014) alebo Soundtrack (2019). V rokoch 2015 - 2016 stvárňovala Lucy Lane v seriáli Supergirl (2015).

Viac o téme: DieťaTehotenstvo Jenna Dewan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu