Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Madonna (61) šokuje: Nikdy som nemala chlapa s malým penisom a... Takto sexuje kráľovná popu!

Madonna Zobraziť galériu (7)
Madonna (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Iní by sa červenali! Avšak pre Madonnu (61), zdá sa, nie je žiadna téma tabu. Najnovšie prekvapila návštevníkov svojho koncertu, keď vytiahla detaily svojho sexuálneho života.

Zrušené koncerety nie sú to jediné, čim speváčka Madonna momentálne víri vody šoubznisu. Slávnu blondínku trápia zdravotné ťažkosti, a tak v rámci svojho turné Madame X musela sklamať niektorých fanúšikov. 

Počas uplynulého týždňa absolvovala jedno z londýnskych vystúpení, v rámci ktorého odzneli aj pomerne pikantné informácie. „Ako sa hovorí chlapovi s malým penisom? Odpoveď znie - nemám ku*va poňatia. Nikdy som nemala chlapa s malým penisom. Viete, na veľkosti záleží. Netvárte sa, že nie!” šokovala speváčka.  

Ako bonus pridala ďalší detail zo svojej spálne. „Väčšinou si kľaknem tak na 20 minút a to stačí. Bolo mi povedané, že som v tom dobrá,” dodala Madonna. 

Zoznam speváčkiných milencov je poriadne pestrý. Spomenúť možno režiséra Guya Ritchieho a herca Seana Penna, za ktorých bola vydatá. Posteľ jej zohrievali aj Vanilla Ice, Warren Beatty, či Kevin Sampaio. Jej aktuálnym milencom je o 36 rokov mladší tanečník Ahlamalik Williams. 

Viac o téme: Madonna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu