Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Enrique Iglesias bude opäť otcom: Tajomstvo odhalili paparazzi!

Anna a Enrique majú veľkú novinu. Zobraziť galériu (6)
Anna a Enrique majú veľkú novinu. (Zdroj: Profimedia)

MIAMI - Krásna novinka! Enrique Iglesias (44) a Anna Kournikova (38) tvoria zamilovaný pár zhruba 18 rokov. Svoje súkromie si prísne strážia a nikdy sa nevyjadrili k dohadom, či sú z nich už manželia. Isté však je, že sú hrdými rodičmi 2-ročných dvojičiek, ku ktorým podľa najnovších paparazzi záberov už čoskoro pribudne súrodenec.

Enrique Iglesias a Anna Kurnikovová, ktorá na instagrame vystupuje ako Anna Kournikova Iglesias, si vždy svoje súkromie prísne strážili. Keď v decembri 2017 oznámili svetu, že sa im narodili dvojičky Lucy a Nicholas, šokovali mnohých. 

Aj keď viaceré celebrity svoje ratolesti chránia pred očami verejnosti, táto prominentná dvojica prekvapivo raz za čas zverejni fotky alebo videá svojich rozkošných dvojičiek na instagramových profiloch. S čím sa ale niekdajšia tenistka a slávny spevák nepochválili, je to, že sa ich rodinka už čoskoro rozrastie. 

Galéria: Enrique Iglesias a Anna Kournikova sa len príležitostne delia o momentky zo súkromia.
Prezrádzajú to paparazzi zábery, ktoré zverejnil magazín ¡HOLA! (nájdete ich TU!). Bulvárnym fotografom sa prominentnú rodinu podarilo nafotiť počas oddychu na jachte a blondínkino veľké bruško odhalilo ich sladké tajomstvo. 

Dvojica tieto správy zatiaľ nijako nekomentovala. Ľudia z ich okolia sa však zhodujú, že si rodičovstvo celkom užívajú. Enrique v jednom z rozhovorov prezradil, že dúfa, že je dobrým otcom.„Je to jeden z tých najlepších pocitov na svete. Som teraz trošku zodpovednejší. Šoférujem opaternejšie a pomalšie. A pred tým, než chcem robiť nejakú hlúposť, tak o tom poriadne premýšľam,” poznamenal slávny spevák. 

Viac o téme: Enrique IglesiasAnna Kournikova
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu