Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Madonna rozzúrila fanúšikov, poriadne si ju podali: Si už príliš stará!

Madonna Zobraziť galériu (4)
Madonna (Zdroj: SITA/Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

LISABON - Ešte len začala a už sú problémy! Madonna (61) odštartovala svoje turné v Lisabone, kde mala odohrať viacero koncertov. Jeden z nich však zrušila len 2,5 hodiny pred začiatkom. Ospravedlnila sa slovami, že musí počúvať svoje telo a odpočíva. Rozzúrení fanúšikovia jej naložili, že na koncertovanie je už príliš stará.

Madonna si na tento rok naplánovala obrovské turné. No zdá sa, že už nevládze tak, ako kedysi. Hneď v prvom meste, v Lisabone, mala naplánovaných niekoľko koncertov, ktoré sa mali konať v po sebe nasledujúcich dňoch. 

Lenže 61-ročná Madonna dva dni po sebe vystúpiť nedokázala. „Musím počúvať svoje telo a odpočívať,” snažila sa vysvetliť fanúšikom dôvody po tom, čo jeden z koncertov zrušila krátko pred začiatkom. 

Madonna sa pohybuje za pomoci paličky.
Zobraziť galériu (4)
Madonna sa pohybuje za pomoci paličky.  (Zdroj: Instagram Madonna)

Nie všetci to ale zobrali s pochopením. „Opäť zrušené. Si na turné príliš stará. Zostaň doma,” nešetril ju jeden z komentujúcich. „Ľudia cestovali z iných krajín, aby a videli a teraz toto? Už si nás zrušila dvakrát... Ak to tvoje telo nedokáže zvládnuť, je očividne príliš staré. Stála si nás tisíce dolárov. Nikdy viac. Tvoja koruna je navždy poškvrnená,” nešetril ani ďalší speváčku, ktorú mnohí pokladajú za kráľovnú popu. 

Galéria: Na sociálnych sieťach sa Madonna tvári ako navždy mladá

 

Podľa jedného zdroja sa Madonna snaží tváriť, že všetko je v poriadku a môže v pohode vyvádzať na pódiu, sŕkať pri tom alkohol a na druhý deň to urobiť zas. Lenže zdá sa, že keď to v jeden deň takto roztočí, na druhý už nevládze. A ľudia sa zhodujú, že plánovať turné deň po dni, keď má niekto po 60-ke, nie je naozaj múdre. 

Madonna
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA/Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Viac o téme: Madonna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu