Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Topiaceho sa muža po 11 hodinách zachránila hollywoodska hviezda: Hrdina DiCaprio!

Leonardo DiCaprio Zobraziť galériu (6)
Leonardo DiCaprio (Zdroj: SITA/Jordan Strauss/Invision/AP)

KARIBIK – Jeho postava v legendárnom filme, ktorý vystrelil jeho hviezdu na hollywoodske nebo, umrela vo vode. Teraz si taký malý záver Titanicu prežil muž menom Victor. Našťastie, vďaka Leonardovi DiCapriovi (45) to skončilo šťastne. Herec ho po 11 hodinách zachránil v poslednej chvíli!

Tak tomu sa hovorí doslova z pekla šťastie. Nielen, že istého muža zachránili od utopenia, navyše bol jeho hrdinom slávny hollywoodsky herec Leonardo DiCaprio. Ten sa totiž vybral na plavbu svojou luxusnou loďou po vodách Karibiku. Ani vo sne by mu zrejme nenapadlo, že niekomu podá pomocnú ruku v hodine dvanástej.

DiCaprio si užíval decembrovú plavbu Karibikom, keď zachytili vo vysielačke mayday.
Zobraziť galériu (6)
DiCaprio si užíval decembrovú plavbu Karibikom, keď zachytili vo vysielačke mayday.  (Zdroj: telkac)

Druhá strana zemegule koncom decembra zažila poriadnu búrku a počas nej padol cez palubu muž. Stalo sa tak neďaleko St. Martin v Karibiku, pričom šlo o dvadsaťštyriročného Francúza. Chlapík, ktorý vypadol z jachty, bol pod vplyvom alkoholu a posádka lode vyhlásila mayday. Jediný, kto reagoval a rozhodol sa muža hľadať, bol práve Leo.

„Leonardo si zahral rolu vo vlastnom reálnom hollywoodskom filme. Zachránil život mužovi cez palubu, ktorý zázrakom prežil vďaka jedenásťhodinovému šliapaniu vody,“ prezradil zdroj pre anglický The Sun a zároveň dodáva: „Kapitán dával mužovi šancu na prežitie jedna k miliarde.“ A to najmä z dôvodu tmy a búrky.

Dehydrovaného Francúza menom Victor uvidela posádka DiCapriovej lode neďaleko ostrova Saba. Hollywoodska hviezda sa o muža postarala, kým ho zverili do rúk pobrežnej stráži – dali mu suché šaty, jedlo i pitie. Mladík sa 30. decembra druhýkrát narodil. „Mohol som umrieť,“ vyjadril sa.

Victor mal skutočne obrovské šťastie. Do vody totiž padol po tom, čo si vyhodil na lodi z kopýtka, požil veľké množstvo alkoholu a žúroval dlho do noci. Keďže bol DiCaprio jediný, kto na mayday odpovedal, bol tak Francúzovou jedinou šancou na prežitie. Napokon ho z vody vytiahli v hodine dvanástej. Keby prišli len o pár minút neskôr, Victor už mohol byť v námorníckom nebi. Našťastie však prežil a dokonca sa môže hrdiť tým, kto ho zachránil!

Vzdialenosť medzi ostrovmi, pri ktorých Victor vypadol a bol nájdený je niečo vyše 49 kilometrov, čo predstavuje viac ako 29 námorných míľ.
Zobraziť galériu (6)
Vzdialenosť medzi ostrovmi, pri ktorých Victor vypadol a bol nájdený je niečo vyše 49 kilometrov, čo predstavuje viac ako 29 námorných míľ.  (Zdroj: google)

Viac o téme: Leonardo DiCaprio
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu