Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Promi milenci na pláži: Ona ako dokonalá šelmička, on... Aj tak ho miluje!

Leonardo DiCaprio Zobraziť galériu (6)
Leonardo DiCaprio (Zdroj: telkac.zoznam.sk/)

ST. BARTS - Rozumejú si! Nie je tajomstvom, že oscarový herec Leonardo DiCaprio (45) má slabosť na krásne modelky. Už 2 roky má po svojom boku Argentínčanku Camilu Morrone (22). Zaľúbenci si pred pár dňami užívali oddych a v pätách mali bulvárnych fotografov. Kým brunetka ich ohurovala dokonalými krivkami, idol mnohých žien by možno mohol na svojej kondícii trošku popracovať.

„V Hollywoode je veľa rôznych párov. A aj v minulosti tu predsa boli ľudia, medzi ktorými bol väčší vekový rozdiel. Myslím si, že každý by mal randiť s kýmkoľvek chce,” uviedla v nedávnom rozhovore pre Los Angeles Times Camila Morrone. Tá sa živí ako modelka i herečka, no verejnost ju najviac vníma ako frajerku slávneho herca Leonarda DiCapria. 

Zaľúbenci si pred pár dňami dopriali oddych. Pri pohľade na paparazzi zábery je zrejme, že hoci dvojicu od seba delí 23 rokov, aj tak si výborne rozumejú.

Camila sa predviedla v plavkách so zvieracou potlačou a vyzerala ozaj fantasticky. Leo síce nepatrí medzi hollywoodskych svalnáčov, ale mnohé ženy nemajú s väčším bruchom u chlapa problém. A očivdne k nim patrí aj krásna Morrone. 

Leonardo DiCaprio má po svojom boku výstavnú kočku.
Zobraziť galériu (6)
Leonardo DiCaprio má po svojom boku výstavnú kočku.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Leonardo DiCaprioCamila Morrone
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu