Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Herečka z Hriešneho tanca sa jašila a zrazu... Prsia vonku!

Sarah Hyland Zobraziť galériu (6)
Sarah Hyland (Zdroj: instagram SH)

MEXIKO - Herečka Sarah Hyland (29), ktorá si v novej verzii Hriešneho tanca zahrala Lisu, strávila prelom rokov v Mexiku. Tam si užívala na pláži so snúbencom a kamarátmi. Bavila sa tak dobre, až začala tancovať... A vrchný diel jej plaviek zrazu skĺzol.

Sarah Hyland je známa zo seriálu Moderná rodina, no v roku 2017 sa ukázala aj v novej verzii Hriešneho tanca. Síce si tam zahrala Lisu, ktorá tanečnými schopnosťami neohurovala, no samotná herečka s ladným pohybom nemá najmenší problém. 

Herečka z Hriešneho tanca
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: abc)

Dokázala to aj koncom roka 2019 na mexickej pláži, kde si užívala dovolenku s budúcim manželom a priateľmi. Brunetka aktuálne prežíva naozaj šťastné obdobie a teší sa na svoju svadbu a zrejme aj to malo podiel na tom, že sa zrazu na pláži od šťastia roztancovala. 

Sarah začala dokonca robiť aj piruety, no práve tie spôsobili, že vrchný diel plaviek akosi nevydržal na svojom mieste. Biely vršok sa posunul nadol a odhalil herečkine prednosti. Tá si však z toho nič nerobila, na drobnej nehode sa zasmiala a pokračovala v zábave. 

Herečka z Hriešneho tanca
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Sarah Hyland
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu