Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Aj táto herečka chce byť sexi: Mini sukňa, MAXI výstrih!

Sarah Hyland Zobraziť galériu (8)
Sarah Hyland (Zdroj: profimedia.sk)

NASHVILLE - Čo som horšia?! To si zrejme povedala herečka Sarah Hyland (28), ktorá sa po vzore mnohých kolegýň zo šoubiznisu predviedla na červenom koberci v poriadne dráždivej kreácii. Tmavovláska, známa zo seriálu Moderná rodina, zavítala na odovzdávanie cien CMT Music Awards v šatách, ktoré dokonale zvýraznili jej krivky. Pozrite sa, ako jej to svedčalo!

Meno herečky Sarah Hyland sa v médiách skloňuje nielen v súvislosti so seriálom Moderná rodina. Mladá tmavovláska zaujala tiež tým, že otvorene hovorí o svojich zdravotných problémoch. Kráska si toho kvôli dysplázii obličiek dosť vytrpela. Množstvo operácií, či transplantácia, ktorá nedopadla celkom podľa očakávaní. Sarah sa netají tým, že dokonca istý čas uvažovala o samovražde...

Herečkin stav je momentálne stabilizovaný a podľa vlastných slov je šťastná. V stredu večer zavítala na odovzdávnie country cien CMT Music Awards, kde jednu z kategórií aj vyhlasovala. Pri tej príležitosti si obliekla čierne šaty, v ktorých ale rozhodne nevyzerala nudne. 

Krátka sukňa totiž odhaľovala herečkine nohy, zaujímavo riešený výstrih tiež pútal pozornosť prítomných hostí. Na instagrame zožala Sarah samú pochvalu. Ako sa provokatívne šaty páčia vám?

Sarah Hyland sa predviedla v takýchto sexi minišatách.
Zobraziť galériu (8)
Sarah Hyland sa predviedla v takýchto sexi minišatách.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Sarah HylandCMT Music Awards
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu