Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Najdráždivejšia FOTO zimy: Známa herečka v kožuchu a s holými vnadami!

Elizabeth Hurley Zobraziť galériu (9)
Elizabeth Hurley (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Rozpáli hádam každého! Reč je o herečke Elizabeth Hurley (55), ktorá akoby podpísala zmluvu s diablom. Už pár rokov to totiž pôsobí dojmom, akoby zastavila čas a vôbec nestarla. Značný rozruch vyvolá takmer vždy, keď na Instagrame zverejní nejaký záber. Aktuálne sa s followermi podelila o zimne ladenú fotku, ktorá je však poriadne horúúúca!

Elizabeth Hurley má na Instagrame 1,8 milióna followerov, ktorí veľmi dobre vedia, že známa herečka je skrátka bohyňa. V posledných rokoch sa totiž venuje vlastnej značke plaviek a bikín, ktorým robí reklamu sama na sebe. Jej profil je tak plný záberov, ktoré ulahodia mužským očiam. 

A aj keď by sa mohlo zdať, že bývalka Hugha Granta už nemá čím prekvapiť, opak je pravdou. Dokázala to v týchto dňoch, keď zverejnila rozhodne zaujímavý záber. Elizabeth totiž v zasneženom prostredí pózvala oblečená v kožuchu, pod ktorým mala oblečené len gaťky. 

„Bože môj! Ty musíš byť z iného sveta. Je neuveriteľné, že takto vyzeráš,” znejú vybrané z komentárov. „Som síce žena a páčia sa mi muži, ale neviem sa na teba prestať pozerať. Jednoducho wau!” priznala istá fanúšička. 

Niektorí sa zamýšľajú, kto je autorom pikantných fotografií. „Ak ťa fotil tvoj syn Damian, tak je to dosť čudné. Prosím, povedz, že sa mýlim,” reagoval istý fanúšik. Elizabeth však na to nijako nereagovala.

Elizabeth Hurley na najsexi fotke zimy.
Zobraziť galériu (9)
Elizabeth Hurley na najsexi fotke zimy.  (Zdroj: Instagram)

Elizabeth Hurley rozhodne vie ako zaujať.
Zobraziť galériu (9)
Elizabeth Hurley rozhodne vie ako zaujať.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Elizabeth Hurley
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu