Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Známe sexice ako Santove pomocníčky: Ho-ho-ho, šťastné a vyzlečené!

Známe sexice ako Santove pomocníčky. Zobraziť galériu (7)
Známe sexice ako Santove pomocníčky.

LOS ANGELES - Darček pre pánov! Počas najkrajších dní roka - na Vianoce chceme robiť radosť svojim najbližším aj tak, že ich obdaruvávame. Zaujímavé prekvapenie si pre svojich priaznivcov pripravili i niektoré známe sexice. Pozrite, ako sa pochválili svojimi krivkami!

Courtney Stodden sa do povedomia verejnosti vryla ako zlatokopka a manželka herca Douga Hutchisona, známeho z počinu Zelená míľa. Dvojica sa síce rozviedla, ale silikónová blondíka si týmto vzťahom zaručila skupinku fanúšikov a followerov, ktorých pravidelne zásobuje provokatívnymi fotkami. Nezabudla na nich ani počas Vianoc.
Zobraziť galériu (7)
Courtney Stodden sa do povedomia verejnosti vryla ako zlatokopka a manželka herca Douga Hutchisona, známeho z počinu Zelená míľa. Dvojica sa síce rozviedla, ale silikónová blondíka si týmto vzťahom zaručila skupinku fanúšikov a followerov, ktorých pravidelne zásobuje provokatívnymi fotkami. Nezabudla na nich ani počas Vianoc.  (Zdroj: Instagram)

Courtney Stodden zverejnila na instagrame napríklad aj fotku, na ktorej jej vidno aj faldíky a trčí jej brucho.
Zobraziť galériu (7)
Courtney Stodden zverejnila na instagrame napríklad aj fotku, na ktorej jej vidno aj faldíky a trčí jej brucho.  (Zdroj: Instagram)

Brazílska modelka a playmate Suzy Cortez v kostýme Santovej pomocníčky zvýraznila to, čo jej na nej najkrajšie. A to zadok. Nuž, nie nadarmo vyhrala v súťaži Miss Bumbum. Čo poviete?
Zobraziť galériu (7)
Brazílska modelka a playmate Suzy Cortez v kostýme Santovej pomocníčky zvýraznila to, čo jej na nej najkrajšie. A to zadok. Nuž, nie nadarmo vyhrala v súťaži Miss Bumbum. Čo poviete?  (Zdroj: Instagram)
 

Suzy Cortez veľmi dobre vie, ako predviesť svoj sexepíl.
Zobraziť galériu (7)
Suzy Cortez veľmi dobre vie, ako predviesť svoj sexepíl.  (Zdroj: Instagram)

47-ročná Phoebe Price síce účinkovala len v zopár počinoch, avšak nikdy si nenchá újsť príležitosť na to, aby zaujala. V uplynulých dňoch sa pretŕčala nahodená v rôznych vianočných kostýmoch. Toto je jeden z nich.
Zobraziť galériu (7)
47-ročná Phoebe Price síce účinkovala len v zopár počinoch, avšak nikdy si nenchá újsť príležitosť na to, aby zaujala. V uplynulých dňoch sa pretŕčala nahodená v rôznych vianočných kostýmoch. Toto je jeden z nich.  (Zdroj: Instagram)

Aj 50-ročná Alicia Arden, ktorá sa mihla v seriáli Pobrežná hliadka, pri príležitosti Vianoc odhodila oblečenie. Svetu sa ukázala v miniatúrnych bikinách a s červenou čapicou na hlave.
Zobraziť galériu (7)
Aj 50-ročná Alicia Arden, ktorá sa mihla v seriáli Pobrežná hliadka, pri príležitosti Vianoc odhodila oblečenie. Svetu sa ukázala v miniatúrnych bikinách a s červenou čapicou na hlave.  (Zdroj: profimedia.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu