Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Veľké priznanie Kim Kardashian: TOTO nikto netušil - Prešla si peklom!

Kim Kardashian Zobraziť galériu (6)
Kim Kardashian (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Reakcie verejnosti na to, že Kim Kardashian (39) dala vynosiť svoje deti náhradnej matke, boli rôzne. Mnohí sa nazdávali, že si nechcela pokaziť postavu, či že sa jej nechcelo absolvovať celý náročný proces, vrátane pôrodu. Ako ale aktuálne vyšlo najavo, slávna tmavovláska mala na to oveľa vážnejšie dôvody.

Mohla zomrieť! Nie nadarmo sa hovorí, že dieťa je zázrak. Počať ho, vynosiť a porodiť bez problémov občas nie je vôbec jednoduché. Svoje o tom vedia i mnohé hviezdy. Napríklad aj kráľovná reality šou - Kim Kardashian. 

Jej prvorodeným dieťaťom je dcéra North, ktorá má dnes 6 rokov. Jej pôrod bol dosť komplikovný. Kim totiž trpela preeklampsiou - ochorenie ciev placenty. Táto vážna tehotenská diagnóza ohrozuje nielen dieťatko, ale aj mamičku. 

North sa kvôl týmto komplikáciám narodila o šesť týždňov skôr. „Bolo to náročné. Placentu som mala prirastenú k maternici. Pre matku to môže mať fatálne následky,” uviedla slávna Kardashianka. 

Aj pri narodení synčeka Sainta, ktorý má dnes štyri roky, si Kim prešla podobnými problémami. V priebehu roka a pol potom absolvovala päť operácií. „Bolo nutné napraviť škody, ktoré to v mojom tele spôsobilo. Navonok som však na sebe nedala nič vedieť. Naďalej som točila a fotila,” priznala nedávno Kardashianka. Tá vždy túžila po veľkej rodine, avšak lekári jej tretí pôrod zakázali. 

Keďže si však Kim dala zamraziť vajíčka, vďaka náhradným mamičkám sa môže tešiť aj z ročnej dcérky Chicago a 7-mesačného syna, ktorý dostal meno Psalm. „Som veľmi vďačná za svoje deti a náhradné mamičky. Tá bolesť a všetko okolo toho za to stálo. Bolo pre mňa náročné počúvať z každej strany všetky tie špekulácie, prečo som nevynosila svoje mladšie deti sama, keď som vedela, že to jednoducho nemôžem,” uzavrela. 

Kim Kardashian s manželom a milovanými deťmi.
Zobraziť galériu (6)
Kim Kardashian s manželom a milovanými deťmi.  (Zdroj: Instagram)

 

 

Viac o téme: Kim Kardashian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu