Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šokujúci pohľad na Madonninu dcéru: Aha, zúčastnila sa ORGIÍ!

Loureds Leon Zobraziť galériu (7)
Loureds Leon (Zdroj: SITA)

MIAMI - Poriadne kontroverzná! Taká bola módna šou značky Desigual, ktorá sa behom chvíľky zmenila na hotové sexuálne orgie. Súčasťou odvážneho počinu bola aj dcéra slávnej speváčky Madonny (61) - Lourdes Leon (23). Nuž, v tomto prípade rozhodne platí staré známe - Aká matka, taká Katka!

V jej šľapajách! Speváčka Madonna sa nikdy nebála šokovať. A tak niet pochýb, že je na svoju dcéru Lourdes ozaj pyšná. Tmavovláska sa totiž predviedla v rámci módnej šou značky Desigual. Nešlo však o klasickú prehliadku, ale o poriadne nezvyčajnú prezentáciu.  

Skupina výzorovo odlišných ľudí sa najskôr predviedla v modeloch spomínanej značky. Neskôr sa za udivených pohľadov prítomných začali vyzliekať a bozkávať, až napokon začali predvádzať simulovaný sex. 

Vyvrcholenie módnej šou trvalo zhruba päť minút a pripomínalo poriadne divoké sexuálne orgie. Značka sa zábermi pochválila na instagrame. „Lepšiu prehliadku som v živote nevidela. Úchvatné!” objavilo sa medzi komentármi. Iným prišiel tento nápad až príliš zvrátený. Madonna sa k šou zatiaľ nevyjadrila. Avšak je viac, než isté, že bude nadšená...

Módna šou sa razom zmenila na orgie...
Zobraziť galériu (7)
Módna šou sa razom zmenila na orgie...  (Zdroj: Instagram)

Módna šou sa razom zmenila na orgie...
Zobraziť galériu (7)
Módna šou sa razom zmenila na orgie...  (Zdroj: Instagram)
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Love different” is a performance created by the artistic direction of @carlota_guerrero to showcase the most iconic pieces of Desigual 2020. A representation in which the catalan artist affects the most basic and universal act of love: the kiss. Please share in this message of love, multiculturalism and diversity. #miamilovesdifferent Thanks to: Crew list Creative Direction by Carlota Guerrero Styling by Alicia Padrón Art direction on set by Pol Agustí Casting by Natalie Lin Music video editing by Nicolas Feriche (with some tracks from El Guincho) Talents Lola León - Kristen (@sukebanbruja) Naomi Shimada (@naomishimada) - Jorge Lledias (@jorgiefrankenstein). Alejandra Smits (@alejandrasmits) - (@arielkellogg). Octaveo @octaveo - Alisa (@alisaxh). Kelsey (@froeverever) - Isaiah. Reinier (@reymundo0) - Omaly (@omalytrejo). Helen (@orange.mooon) - Akia (@akiadorsainvil). Tony - Veronica (@vero_cv). Kev (@SaluteKev) - Emmanuel (@dreaminslow). Mario (@marioben_nett) - Alisa (@alisaxh). Jada (@jadamichael) - Arielle (@ariellefrancois). Mario (@marioben_nett) - Maya (@mayaa.antonia) - Gabrielle Montes de Oca (@gabriellemcguiness). Rymarkable Miracle (@iamrymarkable) - Astrielle (@astrilla_x). Joel (@joel.riveraa) - Chaselle (@chazillionaire). Isabella (@phat.belly) - Stevenson (@Stevensonjean).

Príspevok, ktorý zdieľa Desigual (@desigual),

Viac o téme: MadonnaLourdes Leon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu