Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Milenec mladej Crawfordky na nových FOTO: Ehm, to čo má medzi nohami?!

Pete Davidson Zobraziť galériu (6)
Pete Davidson (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Nezvyčajné zábery! Pete Davidson (26) je síce komik, avšak v poslednom období plní stránky bulváru najmä románikmi so známymi kráskami. Najnovšie zbail dcéru slávnej Cindy Crawford (53) - Kaiu (18). Ktovie, či aj toto malo podiel na tom, že ho oslovili s ponukou pózovať pre Paper Magazine... Pozrite, ako sa pred objektívom predviedol!

Paper Magazine na svojich stránkach bežne zverejňuje celebrity v nezvyčajných podobách. Titulku toho najnovšieho vydania zdobí komik Pete Davidson, ktorý sa pred objektívom fotografa Tommyho Dorfmana zmenil na frajera bábiky Barbie - Kena. 

Táto voľba je celkom zaujímavá, keďže Pete nie je prototypom krásavca. Mnohí si pri pohľade na neho kladú otázku čo na ňom vlastne tie krásky vidia. Na výsledných fotkách je komik zobrazený aj akoby bol od pása nadol nahý. A keďže sa zmenill na Kena, prispôsobený bol tomu i jeho rozkrok. 

Pete Davidson ako odhalený Ken.
Zobraziť galériu (6)
Pete Davidson ako odhalený Ken.  (Zdroj: Tommy Dorfaman pre Paper Magazine)

Ako Tommy Dorfman na instagrame prezradil, išlo o jeho prvú skúsenosť v pozícii fotografa. „Ďakujem ti, Pete Davidson, že si mi veril a že si bol otvorený a ochotný spolupracovať,” povedal na margo toho fotograf, ktorý si vytváranie nezvyčajných záberov užil. A niet pochýb, že spolu s ním aj všetci zúčastnení. Ako sa fotky páčia vám? 

Pete Davidson sa nezvyčajnými fotkami pochválil aj na instagrame.
Zobraziť galériu (6)
Pete Davidson sa nezvyčajnými fotkami pochválil aj na instagrame.  (Zdroj: Tommy Dorfaman pre Paper Magazine)

Viac o téme: Pete Davidson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu