Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Keanu Reeves je po dlhých rokoch opäť zamilovaný: Šedivá milenka vyzerá ako babka!

Keanu Reeves Zobraziť galériu (5)
Keanu Reeves (Zdroj: telkac)

LOS ANGELES - To je ale prekvapenie! Keanu Reeves (55) je talentovaný dobráčisko, o ktorom snívajú mnohé ženy po celom svete. O milostnom živote tohto herca sa však veľa nevie. Na prelome milénia tragicky zahynula jeho životná láska a odvtedy nemal po svojom boku žiadnu oficiálnu partnerku. V týchto dňoch sa to však zmenilo.

Počas uplynulého víkendu sa konalo podujatie LACMA Art + Film Gala, ktorého sa zúčastnil aj Keanu Reeves. Sympatický herec s dobrým srdcom však na slávnostný koberec neprišiel sám. Garde mu robila sivovlasá dáma, s ktorou sa držali za ruky. 

Ako uvádzajú zahraničné médiá, ide o o 46-ročnú umelkyňu Alexandru Grant. Tá s fešným hercom v roku 2011 spolupracovala na knihe Ode To Happiness, o 5 rokov neskôr na diele Shadows. Dvojica v roku 2017 založila spoločné vydavateľstvo.

Všetko nasvedčuje tomu, že vzťah Alexandry a slávneho herca nie je len pracovný, ale výborne si rozumejú i v súkromí. Na margo dohadov, že tvoria pár, zatiaľ nereagovali. Avšak fakt, že ruka v ruke zavítali do spoločnosti, mnohí vnímajú ako oficiálne priznanie ich lásky.   

Keanu Reeves tvoril svojho času pár s Jennifer Syme. V decembri 1999 mu v ôsmom mesiaci tehotenstva porodila dcérku, ktorá sa však narodila mŕtva. Zhruba o rok a pol prišiel herec aj o svoju lásku Jennifer, ktorá zomrela pri tragickej autonehode.

Keanu Reeves prišiel do spoločnosti po boku Alexandry, s ktorou sú vraj viac ako len kamaráti a spolupracovníci. 46-ročná umelkyňa vďaka šedivým vlasom pôsobí dojmom, akoby bola staršia.
Zobraziť galériu (5)
Keanu Reeves prišiel do spoločnosti po boku Alexandry, s ktorou sú vraj viac ako len kamaráti a spolupracovníci. 46-ročná umelkyňa vďaka šedivým vlasom pôsobí dojmom, akoby bola staršia.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Keanu Reeves
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu