Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kedysi mala kilá navyše a dnes: SEXI halloweensky klaun s vyvalenými prsiami!

Kelly Osbourne Zobraziť galériu (6)
Kelly Osbourne (Zdroj: Instagram KO)

LOS ANGELES - Okrem toho, že je výstredná, boli dlhé roky jej poznávacím znamením aj kilá navyše. Dnes však Kelly Osbourne (35) vyzerá skvelo a ukázala to aj vo svojom halloweenskom kostýme. Hoci sa zamaskovala za klauna, nebol úplne tradičný...

Halloweenske párty sa na celom svete konajú už od minulého týždňa. Jednej sa zúčastnila aj Kelly Osbourne. Tá je povestná svojím výstredným štýlom a kedysi k nej neodmysliteľne patril boj s nadbytočnými kilami. 

Hoci v tanečnej šou sa jej kedysi podarilo schudnúť, v roku 2016 ako porotkyňa v inej súťaži sedela na stoličke opäť o dosť oblejšia. Aktuálne je však Kelly znovu vo forme. 

Áno, fešný klaun uprostred je Kelly Osbourne.
Zobraziť galériu (6)
Áno, fešný klaun uprostred je Kelly Osbourne.  (Zdroj: Instagram KO)

Na párty k Paris Hilton dorazila Kelly ako klaun. Nie však v klasickom kostýme, ale zvolila veľmi sexi verziu, akoby zmixovala klauna a Harley Quinn. Vznikla tak celkom originálna maska klauna s vyvalenými prsiami. Od takéhoto „strašidla” by muži asi neutekali... 

Kedysi mala kilá navyše
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram KO)

Zaujímavé je, že keď sa Kelly na instagrame spýtala fanúšikov a kamarátov, ako sa im páči jej maska klauna, okrem slova sexi sa v komentároch často vyskytovalo aj hodnotenie – roztomilá. 

Viac o téme: Kelly Osbourne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu