Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

TOTO je otec slávneho DiCapria: Leo fešák, otec... Veď pozrite!

Leonardo DiCaprio Zobraziť galériu (5)
Leonardo DiCaprio (Zdroj: telkac.zoznam.sk/)

LOS ANGELES - Podobu príliš nečakajte! Talent nie je jedinou prednosťou slávneho Leonarda DiCapria (44). Oscarový herec je tiež veľký fešák a má množstvo obdivovateliek po celom svete. Paparazzom sa ho v uplynulých dňoch podarilo zvečniť v uliciach v spoločnosti otca Georgea (75). Staré známe - Aký otec, taký syn - v ich prípade neplatí. Aha!

Leonardo DiCaprio patrí medzi A-čkové celebrity, a tak nečudo, že keď ho uvidia paparazzi, tak cvakajú o sto šesť. Počas uplynulého týždňa sa im podarilo stretnúť fešného herca cestou z obedu. Ten si vychutnal v spoločnosti svojho otca. 

DiCaprio ostal verný svojmu ležérnemu štýlu. Na hlave mu nechýbala šiltovka, ktorou sa v súkromí snaží pred dotieravcami maskovať. Jeho otec George však zrejme púta pozornosť kdekoľvek sa zjaví. Dlhé tmavé vlasy a briadka sú totiž súčasťou jeho imidžu. 

George DiCaprio sa živí ako spisovateľ a ilustrátor. Má nemecké a talianské korene, narodil sa v Amerike. S Leovou matkou Irmelin sa spoznali v čase, keď sa i ona prisťahovala do Spojených štátov. Zoznámili sa na univerzite. Rozviedli sa necelý rok po narodení syna. 

Leonardo DiCaprio sa na svojho otca príliš nepodobá.
Zobraziť galériu (5)
Leonardo DiCaprio sa na svojho otca príliš nepodobá.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Leonardo DiCaprio
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu