Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Fešný herec zverejnil FOTO z kúpeľne: Ženy sú úplne namäkko!

John Stamos Zobraziť galériu (9)
John Stamos (Zdroj: SITA/AP)

LOS ANGELES - Herec John Stamos (56), u nás známy napríklad z obľúbeného seriálu Plný dom, má množstvo fanúšičiek. Prostredníctvom instagramu sa s nimi delí o pracovné momentky, i o zábery zo súkromia. V uplynulých dňoch sa fešáčik zvečnil v kúpelni a tá fotka sa mu ozaj vydarila. Aha!

John Stamos sa do povedmia verejnosti vryl najmä ako strýko Jesse zo seriálu Plný dom. Od apríla minulého roka je však z neho už hrdý tatko. Manželka Caitlin McHugh mu porodila synčeka, ktorému dali meno Billy. Herec si otcovstvo naplno užíva. V jednom rozhovorov po narodení syna prezradil, že keď sa na neho díva, tak od dojatia plače. 

Dnes má Billy takmer 18 mesiacov a Johnovi z neho rastie ozajstný parťák. Dôkazom je fotka, ktorou sa Stamos nedávno pochválil na instagrame. Prominentný tatko a syn si v kúpeľni spravili spoločnú selfie. Obaja sú omotaní uterákom a zatiaľ čo sa John tvári pomerne vážne, Billy sa rozkošne smeje. 

Šoubiznis je plný prominentných detí, ktoré sa rozhodli kráčať v šľapajách slávnych rodičov. Nechajme sa prekvapiť, či tak bude aj v prípade Billyho. Isté je, že už teraz si dokáže svojou rozkošnosťou získať mnohé srdcia.   

John Stamos zverejnil takúto rozkošnú fotku so svojim synčekom Billym.
Zobraziť galériu (9)
John Stamos zverejnil takúto rozkošnú fotku so svojim synčekom Billym.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: John Stamos
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu