Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Známy spevák ako žena, hentá takmer nahá a 86-ročná herečka... Musíte vidieť!

Sam Smith a Camilla Kerslake zaujali. Zobraziť galériu (4)
Sam Smith a Camilla Kerslake zaujali. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Zaujali! V stredu večer sa v Londýne odovzdávali ceny Attitude Awards, ktoré udeľuje magazín zameriavajúci sa na LGBT komunitu - Attitude. Z titulu osobnosť roka sa radoval spevák Sam Smitih (27). Ten nedávno prekvapil priznaním, že sa cíti byť nebinárnou osobou. Na podujatie zavítal s mejkapom na tvári a nahodený v čipkovanej kreácii. Pozorrnosť prítomných si však užívali aj iné celebrity.

Časy, keď sa o Samovi Smithovi hovorilo najmä v súvislosti s jeho tvorbou, sú zdá sa preč. V poslednom období totiž šokuje tým, ako sa prezentuje. Úspešný spevák našiel záľubu v ženských kúskoch oblečenia i mejkape. Otvorene hovorí o tom, že mal problém so svojou sexuálnou identitou a že podstupoval terapiu. 

Viacerí jedinci nemajú pre Sama pochopenie. Našlo sa však množstvo priaznivcov, ktorí ho podporujú. Istou formou podpory je aj ocenenie Attitude Person of the Year, z ktorého má slávny spevák radosť. Prevzal si ho nahodený v čipkovanom komplete zelenej farby a s dokonalým mejkapom na tvári. 

Sam Smith na udeľovani cien Attitude Awards.
Zobraziť galériu (4)
Sam Smith na udeľovani cien Attitude Awards.  (Zdroj: profimedia.sk)

Sam Smith však nebol jediný, kto si užíval zvedavé pohľady. O rozruch sa postarala aj 31-ročná anglická speváčka Camilla Kerslake. Blondínka sa totiž predviedla v odvážnej kreácii, ktorej vrchná časť bola z priesvitného materiálu. Camilla tak prítomným poodhalila väčšiu časť svojho tela. Dlhá čierna sukňa vytvorila zaujímavý kontrast. 

Camilla Kerslake sa predviedla v takejto odvážnej kreácii.
Zobraziť galériu (4)
Camilla Kerslake sa predviedla v takejto odvážnej kreácii.  (Zdroj: profimedia.sk)
  

K podporovateľom LGBT komunity patria aj speváčka Cheryl Cole a herečka Joan Collins. 86-ročná umelkyňa prišla na podujatie spoločne so svojim 54-ročným manželom Percym Gibsonom. Počas večera sa však zabávala aj v spoločnosti spomínanej speváčky. Obe dámy spolu ochotne pózovali prítomným fotografom. Pri pohľade na ne znie až neuveriteľne, že ich delí 50 rokov. Čo poviete?

Cheryl Cole a Joan Collins si mali čo povedať aj napriek tomu, že ich delí 50-ročný vekový rozdiel.
Zobraziť galériu (4)
Cheryl Cole a Joan Collins si mali čo povedať aj napriek tomu, že ich delí 50-ročný vekový rozdiel.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Joan CollinsSam Smith
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu