Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Slávna Poľka zhodila šaty: Čochvíľa rodí, ale holé FOTO musí byť!

Joanna Krupa Zobraziť galériu (9)
Joanna Krupa (Zdroj: Instagram)

MIAMI - Joanna Krupa (40) právom patrí medzi najsexi modelky súčasnosti. A svoj sexepíl a odhalené telo predvádza aj dnes, keď má pod srdcom dieťatko. Čo na odvážne zábery slávnej tehuľky hovoríte?

Od momentu, ako modelka Joanna Krupa zbadala na tehotenskom teste pozitívny výsledok, prežíva obrovské šťastie a radosť. Prostredníctvom instagramu sa o ne delí aj s fanúšikmi, ktorých pravidelne zásobuje fotkami guľatého bruška. 

Joanna Krupa
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Instagram)

Za zmienku určite stoja fotografie, na ktorých známa blondínka pózuje v Evinom rúchu. Joanna má na konte viacero podobných fotení a objavila sa aj na stránkach pánskych magazínov. Tentoraz však chce upriamiť pozornosť na svoje guľaté bruško, v ktorom nosí prvorodenú dcérku.

„Vždy bolo mojim snom mať takéto zábery, keď budem tehotná,” pripísla k odvážnej fotografii blondínka, ktorá si nahé prsia kryla rukou. 

Joanna Krupa
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Instagram)

Rodáčka z Varšavy je momentálne v 32. týždni tehotenstva a jej bruško je teda dosť veľké. A hoci sa dni do pôrodu blížia, Joanna sa nevenuje len oddychu. Dôkazom sú zábery bulvárnych fotografov. Tým sa krásku podarilo zvečniť počas profesionálneho fotenia na pláži. Čo myslíte, bude dcérka, ktorú Joanna nosí pod srdcom, kráčať v jej šľapajách?

Joanna Krupa
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Joanna Krupa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu