Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Poľská modelka na love: Chlapov láka na holé telo!

Joanna Krupa Zobraziť galériu (8)
Joanna Krupa (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Ako inak! Poľská modelka Joanna Krupa (38) je známa tým, že jej nahota nerobí žiaden problém. Odvážne outfity a dráždivé fotky na webe jej toleroval aj manžel Romain Zago (44). Začiatkom mája sa na verejnosti prevalilo, že dvojica sa v decembri rozišla. Blondínka zatiaľ neprezradila, či má za kraľa nočných podnikov náhradu. Isté však je, že adeptov by sa našlo až-až. Bodaj by nie, keď sa sexica vystavuje v Evinom rúchu!

Joanna Krupa sa zviditeľnila pózovaním pre pánske magazíny Playboy, Maxim, či FHM, ale aj účinkovaním v reality šou Skutočné paničky z Miami. Ako manželka Romaina Zaga, majiteľa viacerých nočných klubov, mala v programe právom svoje miesto.  

A hoci sexi Poľka a sympatický Francúz tvorili vydarenú dvojicu, ich manželstvo vydržalo len štyri roky. Ako informujú zahraničné média, Joanna sa presťahovala do Las Vegas. Občas síce svojho ešte stále zákonitého navštevuje v Miami, ale nevedno, či sa snažia svoj vzťah zachrániť alebo riešia záležitosti týkajúce sa rozvodu. 

Tak, či onak, Joanna zrejme sama dlho nezostane. Kombinácia anjelskej tváričky a hriešneho tela totiž láka nejedného chlapa. Vedomá si je toho aj samotná Joanna. Na instagrame bežne zverejňuje momentky, ktoré priam zvádzajú na hriešne myšlienky. 

Joanna Krupa sa fanúšikom opäť predviedla v Evinom rúchu.
Zobraziť galériu (8)
Joanna Krupa sa fanúšikom opäť predviedla v Evinom rúchu.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Joanna Krupa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu