Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Sexi modelka pustila paparazzov pod sukňu: Zafúkal vietor a... TRAPAS!

Joanna Krupa Zobraziť galériu (8)
Joanna Krupa (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Potrápil ju vetrík! Joanna Krupa (37) nepatrí medzi hanblivky. Svoje by vedeli hovoriť jej fanúšikovia, ktorými sa pravidelne ukazuje v Evinom rúchu. Zrejme aj preto ju príliš nevyviedol z miery trapas, ktorý sa jej prihodil pred zrakmi paparazzov. Tým chtiac-nechtiac ukázala, čo skrýva pod sukňou.

Vie urobiť rozruch! Blonďavá hriva, pekná tvárička a sexi krivky tvoria kombináciu, ktorá modelke menom Joanna Krupa zaručí pozornosť kdekoľvek sa objaví. Nie je prekvapením, že rodáčka z Poľska má bežne v pätách paparazzov. Tí pred pár dňami dostali viac, než zrejme čakali. Vietor jej totiž zdvihol sukňu a fotografom sa naskytol pohľad na jej nohavičky.

Joanna vždy rada nosila provokatívne outfity. Na sociálnych sieťach pravidelne zverejňuje sexi fotky a nemá problém predviesť sa aj v Evinom rúchu. Jednu takú momentku "zavesila" na web aj v týchto dňoch. „Moje narodeniny sú za rohom a ja si stále viac uvedomujem, že vek je len číslo,” vyjadrila sa blondínka, ktorá v pondelok oslávi 38. narodeniny. Tipovali by ste jej toľko?   

Zafúkal vetrík a Joanna Krupa pustila paparazzov pod sukňu.
Zobraziť galériu (8)
Zafúkal vetrík a Joanna Krupa pustila paparazzov pod sukňu.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Joanna Krupa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu