Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Pikantný trapas promi vdovy: Zahalená, a predsa ukázala bradavky!

Iman Zobraziť galériu (5)
Iman (Zdroj: profimedia.sk)

BENÁTKY - Neustrážila ich! Keď sa povie Iman, hádam každý si vybaví krásnu somálsku modelku, ktorá očarila aj legendárneho speváka, hudobníka a herca Davida Bowieho (†69). Ten si ju v roku 1992 zobral za ženu a tmavovláska je očarujúca aj dnes, keď má už 64 rokov. Svoj šarm aktuálne predviedla v Benátkach, kde si prevzala špeciálne ocenenie. Oblečená vo výraznej róbe vyzerala skvele, avšak priesvitne detaily na šatách ju zradili.

Pri pohľade na modelku Iman znie neuveriteľne, že v júli oslávila 64. narodeniny. Vdova po Davidovi Bowiem sa pýši krásnou bezchybnou tváričkou a figúrou, ktorú jej mnohé rovesníčky môžu len závidieť. 

Skvele vyzerala aj na podujatí, ktoré sa konalo pri príležitosti odovzdávania The Franca Sozzani Award, z ktorého si cenu odnášala práve ona. Iman sa tak po Julianne Moore a Salme Hayek stala treťou hviezdou, ktorá bola ocenená za svoj prínos v módnej sfére a angažovanosť v chraritatívnych projektoch a sociálnej sfére. 

Na špeciálny večer zvolila Iman róbu, v ktorej ju nešlo prehliadnúť. Výrazná bola vďaka farbe a množstvu volánov. Tie sa striedali s priesvitnými časťami šiat, ktoré odhalili aj modelkine bradavky. Tmavovláska sa zrejme spoliehala na to, že zostanú skryté pod volánmi. Nuž, nevyšlo.

Iman bola celá zahalená, a predsa ukázala bradavky.
Zobraziť galériu (5)
Iman bola celá zahalená, a predsa ukázala bradavky.  (Zdroj: profimedia.sk)

Iman stavila na takúto výraznú róbu.
Zobraziť galériu (5)
Iman stavila na takúto výraznú róbu.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Iman
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu