Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Promi dcéra ukázala TELO: Perverzný komentár ju dohnal k tomuto!

David Bowie a Iman Zobraziť galériu (8)
David Bowie a Iman (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Nezostala ticho! Z dcéry legendárneho speváka Davida Bowieho († 69) a krásnej modelky Iman (65) - Lexi Jones je dnes už dospelá, 20-ročná slečna. Na instagrame má viac ako 83-tisíc followerov, s ktorými sa neváha podeliť o čokoľvek. Nedávno zverejnila napríklad fotku v plavkách. A pozrite, aké bolo pokračovanie!

Nie je tajomstvom, že David Bowie a krásna modelka Iman sa veľmi milovali. Ich lásku v roku 2016 prekazila smrť, keď legendárny umelec prehral svoj boj s rakovinou. Dvojici sa počas manželstva narodila dcéra, ktorej dali meno Alexandria Zahra. Bowie mal ešte syna a Iman dcéru z predošlých vzťahov. 

Táto prominentná rodina si svoje súkromie vždy chránila. Keď mala Alexandria 16 rokov, jej mama prekvapivo zverejnila dcérinu fotku na sociálnych sieťach. Dnes má Lexi 20 rokov, chce sa venovať umeniu a na Instagrame je sama dosť aktívna. 

Lexi Jones sa slávnym rodičom ozaj vydarila.
Zobraziť galériu (8)
Lexi Jones sa slávnym rodičom ozaj vydarila.  (Zdroj: Instagram)

V týchto dňoch tam zverejnila fotku, na ktorej jej nevidno tvár, len telo v plavkách. A aj keď mali prevahu pozitívne komentáre, niektorí jedinci jej adresovali aj pár nevhodných slov. Ako prominentná dcéra prezradila, jeden z followerov jej napísal - „Si dnes nadržaná?”

Brunetka túto správu zverejnilla v tzv. príbehoch a pridala aj svoju reakciu. „Cítim sa dobre, že milujem svoje telo po tých rokoch nenávisti a neúcty. Nie je hanbou, že sa mi páči, ako vyzerám vo svojich kovbojských plavkách, ale je hanbou, že niekto je schopný to obrátiť na niečo tak zvrátené a vulgárne. Je smutné, že je viac takýchto ľudí ako ty. Choďte do čerta!” napísala Lexi. 

Lexi Jones zverejnila na internete takúto fotku. Dočkala sa aj vulgárnych komentárov.
Zobraziť galériu (8)
Lexi Jones zverejnila na internete takúto fotku. Dočkala sa aj vulgárnych komentárov.  (Zdroj: Instagram)

Lexi Jones poslala neprajníkov do čerta.
Zobraziť galériu (8)
Lexi Jones poslala neprajníkov do čerta.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: David BowieImanLexi Jones
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu