Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Trapas... Britská hviezdička takmer prevrátila čln: Áno, pribrala som!

Gemma Collins Zobraziť galériu (14)
Gemma Collins (Zdroj: ITV)

LONDÝN - V živom vysielaní nikdy neviete, čo sa prihodí. Presvedčila sa o tom aj britská hviezdička, ktorá v rannom vysielaní napodobňovala scénu z Titanicu. Ibaže v malom člne sa zasekla a takmer ho v živom vysielaní prevrátila...

Gemma Collins je hviezdička známa z reality šou a občas sa ešte objavuje v telke. Ona sama si je vedomá toho, že má nadváhu, a tak sa pustila do chudnutia. Zhodila takmer 20 kíl, lenže... Potom sa vybrala na dovolenku! A tam si teda poriadne dopriala.

Keď sa po letných radovánkach objavila v rannom vysielaní, rovno si vyrobila menší trapas. So športovým redaktorom predvádzali scénu z Titanicu. Keď sa moderátor vrátil na svoje miesto, na jeho kolegoch bolo vidieť, že mimo záberov kamier sa niečo deje. A potom aj diváci uvideli Gemmu, ako sa nevie dostať z loďky a pri pokusoch vyslobodiť si odtiaľ nohu, ju takmer celú prevrátila. Nakoniec jej pribehol na pomoc istý džentlmen. 

Trapas... Britská hviezdička takmer
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: ITV)

Trapas... Britská hviezdička takmer
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: ITV)

V nasledujúcej debate blondínka netajila, že na dovolenke pribrala. Vôbec sa neobmedzovala a niekoľko týždňov upustila od disciplíny. Prestala tiež s podpornými prípravkami, ktoré predtým užívala. „Ono to pomáha, ale nie je to zázrak,” povedala na Instagrame. 

„Predtým, než som išla na dovolenku, som to brala každý deň a schudla som 12 kíl. Je to super, ale neočakávajte zázračnú kúru, nemôžete si vziať prípravok a potom jesť burgre a čipsy a pizzu. Musíte sa krotiť,” vysvetlila aj v televíznom vysielaní. Ako priznala, po dovolenke má polovicu zhodených kíl naspäť. 

Trapas... Britská hviezdička takmer
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: Instagram GC)

Viac o téme: Gemma Collins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu