Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Slávna modelka ukázala prsia... Omyl, toto sú BOMBY!

Heidi Klum Zobraziť galériu (9)
Heidi Klum (Zdroj: SITA)

CAPRI - Neprestáva prekvapovať! Slávna modelka Heidi Klum (46) si momentálne užíva chvíle voľna. Pred pár dňami totiž spolu s Tomom Kaulitzom (29) usporiadali pompéznu svadbu na luxusnej jachte. V blízkosti ostrova Capri si dopriali aj oddych a fanúšikov neustále zásobujú zaujímavými fotkami. Na jednej z nich pózuje známa blondínka s obrovskými vnadami.

Zamilovaná, spokojná a šťastná! Heidi Klum prežíva mimoriadne krásne obdobie. Po boku mladšieho manžela Toma Kaulitza priam žiari. Dôkazom sú napríklad aj príspevky, ktoré slávna modelka dáva na instagram. Na fotkách je prevažne vysmiata a spokojnosť z nej priam srší. 

O Heidi je známe, že sa rada slní hore bez. Nesklamala ani teraz. V médiách sa už pred pár dňami objavili fotky jej nahých pŕs. Novopečená nevesta však odhalená pózovala i svojej láske a fotku dala na web. 

Zaujímavé ale je, že na zábere nevidno modelkine prsia, ale ružové bomby, ktoré sú súčasťou jej nafukovacieho kolesa. „Pózujem hore bez pre svojho manžela,” napísala k fotke Heidi. Mnohí jej fanúšikovia boli nadšení a priznali, že by si podobné náčinie radi zadovážili. Našli sa však aj uživatelia, ktorí modelku skritizovali, že sa nespráva ako normálna, vzorná matka, ale skôr ako pubertiačka.    

Heidi Klum sa fanúšikom predviedla s takýmito bombami.
Zobraziť galériu (9)
Heidi Klum sa fanúšikom predviedla s takýmito bombami.  (Zdroj: Instagram)

Heidi Klum a Tom Kaulitz si medové týždne ozaj užívajú.
Zobraziť galériu (9)
Heidi Klum a Tom Kaulitz si medové týždne ozaj užívajú.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Heidi Klum
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu