Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Slávna speváčka (44) je prvýkrát tehotná: Nechala som sa umelo oplodniť!

Natalie Imbruglia Zobraziť galériu (6)
Natalie Imbruglia (Zdroj: Instagram NI)

LONDÝN - Oznámila veľkú novinku! Pôvodom austrálska speváčka a herečka Natalie Imbruglia (44) sa včera pochválila novou zmluvou s hudobným vydavateľstvom. Druhá fotografia ale odhalila ďalšiu veľkú vec. Speváčka je tehotná! Ako priznala, podstúpila umelé oplodnenie.

Natalie Imbruglia, u nás známa najmä vďaka hitu Thorn, sa čoskoro stane mamou. Novinkou sa pochválila už v pomerne vysokom štádiu tehotenstva. Rodiť má totiž na jeseň. 

Svojim fanúšikom najprv oznámila pracovnú novinku – podpísanie zmluvy s veľkým hudobným vydavateľstvom. Na nasledujúcej snímke ukázala svoje tehotenské bruško. „Ako môžete vidieť, je tu aj ďalšie oznámenie (Nie, neprehltla som melón). Túto jeseň očakávam svoje prvé dieťa,” uviedla na začiatku.  

Slávna speváčka (44) je
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram NI)

Ako pokračovala, všetci z jej okolia vedeli, že po dieťati túžila už dlhý čas. Evidentne ale mala problémy s otehotnením. „Som veľmi rada, že s pomocou asistovanej reprodukcie a darcu spermií je to možné. Viac o tom verejne hovoriť nebudem. Som nadšená z tohto nového dobrodružstva – nový album a ešte budem aj matkou,” prezradila speváčka o svojom umelom oplodnení. 

Natalie kedysi randila s Davidom Schwimmerom, ktorý hral Rossa v Priateľoch. V rokoch 2004 až 2008 bola vydatá za frontmana kapely Silverchair Daniela Johnsa. 

Natalie Imbruglia
Zobraziť galériu (6)

Viac o téme: Natalie Imbruglia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu