Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Najmenej sexi Spajska ukázala svalnaté telo: Mel, a čo to brucho?!

Mel C Zobraziť galériu (7)
Mel C (Zdroj: profimedia.sk)

IBIZA - Na topkách sme vás už viackrát informovali, že úspešná spevácka formácia Spice Girls sa opäť vrátila k svojím priaznivcom. Krásky absolvovali šnúru koncertov bez Victorie Beckham. Aktuálne si užívajú oddych. Mel C (45), ktorá bola často považovaná za najmenej sexi z celej skupiny, stavila na Ibizu, kde sa nevyhla pozornosti paparazzov.

Spice Girls majú dlhé roky množstvo priaznivcov. Kým Victoria, Emma, Geri, či Mel B kládli dôraz na to, aby boli vždy sexi, Mel C preferovala športové oblečenie a len jemný mejkap. Jej poznávacím znamením bol svaly.  

Ubehli roky a speváčka sa o svoju figúru neprestala starať. Začiatkom roka oslávila 45. narodeniny a stále sa udržiava v skvelej kondícii. Dôkazom sú fotky, ktoré sa bulvárnym fotografom podarilo spraviť v uplynulých dňoch. 

Na známu brunetku natrafili vo chvíli, keď si užívala slnečné lúče a oddych. Mel C robí na dovolenke spoločnosť jej partner Joe Marshall a skupina priateľov. Zaujímavé je, že kým speváčka predviedla svalnatú postavu, jej frajer športom a cvičeniu príliš neholduje. Mel, kedy ho vezmeš do parády?

Mel C predviedla paparazzom svalnatú postavičku.
Zobraziť galériu (7)
Mel C predviedla paparazzom svalnatú postavičku.  (Zdroj: profimedia.sk)

Partner speváčky Mel C - Joe športu očividne neholduje.
Zobraziť galériu (7)
Partner speváčky Mel C - Joe športu očividne neholduje.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Spice GirlsMel C
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu