Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Melanie Griffith (61) vyzliekla bikiny: Hviezdne prsia v plnej paráde!

Melanie Griffith Zobraziť galériu (5)
Melanie Griffith (Zdroj: SITA)

ŠPANIELSKO - Fakt sa nemá za čo hanbiť! Reč je o herečke Melanie Griffith (61), ktorá aktálne dovolenkuje pri brehoch Španielska a na priľahlých ostrovoch. Na topkách sme sa už s vami podelili o jej fotky v plavkách, v ktorých vyzerá ozaj skvele. Paparazzom sa však podarilo spraviť aj pikantnejšie zábery. Cvakli ju totiž vo chvíli, keď odhodila vrchný diel bikín. Pozrite!

Na topkách sme vás už v týchto dňoch presvedčili o tom, že 61-ročná herečka Melanie Griffith ešte nepatrí do starého železa. Dôkazom sú jej fotky z aktuálnej dovolenky. A kým sa slávna blondínka na instagrame pýšila postavičkou v plavkách, bulvárnym fotografom sa ju podarilo zvečniť ešte viac odhalenú. 

Exmanželka Antonia Banderasa si totiž počas leňošenia na jachte dopriala i masáž. Za prítomnosti maséra si bez ostychu vyzliekla plavkovú podprsenku. Paparazzi však na známu herečku striehli a daný moment hneď využili. Je ale dosť pravdepodobné, že z pikantnejších fotiek si Melanie ťažkú hlavu robiť nebude. Ako herečka je totiž na takéto odhalenia určite zvyknutá...   

Paparazzom sa podarilo zvečniť slávnu herečku Melanie Griffith hore bez.
Zobraziť galériu (5)
Paparazzom sa podarilo zvečniť slávnu herečku Melanie Griffith hore bez.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Melanie Griffith
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu