Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Oscarová herečka na skok od Slovenska: V dave vytŕčala a ten fešák je jej muž!

Julianne Moore Zobraziť galériu (8)
Julianne Moore (Zdroj: SITA)

KARLOVE VARY - Vzácna návšteva! V Karlových Varoch to aktuálne žije filmovým festivalom, ktorého sa pravidelne zúčastňuje aj niektoré z hviezd svetového formátu. Aktuálne je to oscarová herečka Julianne Moore (58). Tá má bulvárnych fotografov v pätách a je vidno, že pobyt v susednej Českej republike si celkom užíva.

54. ročník filmového festivalu v Karlových Varoch je tu! Oči mnohých sa upriamujú najmä na herečku Julianne Moore, ktorá si počas slávnostného zahájenia prevzala Krištáľový góbus za umelecký prínos.

Oscarová diva zavítala do Českej republiky vo štvrtok, krátko popoludní. Spoločnosť jej robí manžel - režisér Bart Freundlich, ktorý je od nej o 9 rokov mladší, 17-ročná dcéra Liv a tím asistentov a stylistov. 

Julianne prijala pozvanie organizátora Jiřího Bartošku a vo štvrtok si spolu zašli na večeru. V uliciach nešlo charizmatickú herečku prehliadnúť. Možno aj preto, že kým boli ľudia okolo nej odetí v svetlých farbách, ona stavila na čiernu. 

Po dnešnom slávnostnom ceremoniáli je na sobotu naplánovaná tlačová konferencia a premiéra filmu Po svadbe. V nedeľu by sa Moore rada presunula do Prahy, ktorú si chce tiež prezrieť. 

Julianne Moore je jednoducho neprehliadnuteľná. V Čechách jej robí spoločnosť fešný manžel Bart Freundlich.
Zobraziť galériu (8)
Julianne Moore je jednoducho neprehliadnuteľná. V Čechách jej robí spoločnosť fešný manžel Bart Freundlich.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Julianne MooreFilmový festival v Karlových varoch
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu