Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Unikli pikantné FOTO mladej herečky (21): Och, snáď jej rodičov neporazí!

Sydney Sweeney Zobraziť galériu (8)
Sydney Sweeney (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Celkom nahá! Sydney Sweeney (21) ešte síce nepatrí medzi top hviezdy filmového plátna, ale je isté, že o nej budeme veľa počuť. Jej meno je späté napríklad so seriálom Príbeh služobníčky, ktorý vysielala aj verejnoprávna Dvojka, či ďalším dobre hodnoteným počinom Ostré predmety. Teraz sa hlási o slovo účinkovaním v novinke z dielne stanice HBO s názvom Euforia, kvôli ktorej vznikli poriadne pikantné zábery.

Spomínaný seriál Euforia sa zameriava na skupinu stredoškolákov, ktorí sa musia popasovať s rôznymi problémami - drogy, sex, traumy, či nástrahy sociálnych sietí. Ústrednú postavu stvárňuje obľúbená herečka Zendaya.

Poriadne búrlivé diskusie však v súvislosti so svojou osobou rozpútal jej kolegyňa Sydney Sweeney. Sympatická blondínka totiž nafotila sériu erotických selfie, na ktorých pózuje celkom nahá. Cieľom týchto záberov je poukázať na to, ako sa dnešné dievčatá bežne fotia, pričom pikantné fotografie pošlú chlapcom a behom sekundy sa ich nahé telo šíri internetom. 

Hoci nahota je bežnou súčasťou hereckej profesie, takéto zábery si vyžadovali riadnu dávku odvahy. Ako to vnímali rodičia mladej herečky, nevedno. Vy ale môžete vyjadriť svoj názor na takéto odhaľovanie v ankete a diskusii. 

Sydney Sweeney na erotických selfie.
Zobraziť galériu (8)
Sydney Sweeney na erotických selfie.  (Zdroj: profimedia.sk)

Sydney Sweeney na erotických záberoch pózovala celkom nahá.
Zobraziť galériu (8)
Sydney Sweeney na erotických záberoch pózovala celkom nahá.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Sydney Sweeney
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu