Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Veľký návrat Spice Girls nevyšiel podľa predstáv: Ľudia z koncertu utekali už v polovici!

Spice Girls sú späť, kritike sa nevyhli. Zobraziť galériu (8)
Spice Girls sú späť, kritike sa nevyhli. (Zdroj: Twitter/Christian Saad)

CARDIFF/DUBLIN - Legendárna dievčenská kapela Spice Girls, ktorá si v 90. rokoch získala srdcia miliónov fanúšikov po celom svete, to po dlhých rokoch dala opäť dohromady a odštartovala dlhoočakávané britské turné. Fanúšikovia však poriadne zúria a niektorí chcú dokonca naspäť svoje peniaze.

Sú to už desiatky rokov, čo sa zrodil hit Wannabe. Od toho momentu ovládla svet dievčenská sila v podaní piatich mladých Britiek. Emma Bunton, Melanie Brown, Melanie Chrisholm, Geri Horner (Halliwell) a Victoria Beckham sa stali idolmi najmä mladých dievčat a na konte majú niekoľko megaúspešných albumov. Kapela však nemala dlhé trvanie a dievčatá to po pár rokoch zabalili.

Spice Girls
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Facebook)

Počas uplynulých rokov si Spice Girls už niekoľkokrát príležitostne zaspievali, no na turné, ktoré aktuálne absolvujú na Britských ostrovoch, čakali fanúšikovia poriadne dlho. Nadšenie však už po prvom koncerte vystriedalo sklamanie.

Temperamentné speváčky odštartovali šnúru v írskom Dubline. O spätnej väzbe, akú od fanúšikov dostali, sa im však nesnívalo ani v zlom sne. Koncert sprevádzali obrovské problémy so zvukom a niektorí diváci mohli len ťažko rozoznať, akú pieseň práve spievajú, či ako sa prihovárajú publiku.

Tento prešľap nezostal bez odozvy a fanúšikovia to "Spajskám" na sociálnych sieťach poriadne natreli. A niet sa čo čudovať. Ceny lístkov neboli vôbec nízke, spočiatku sa šplhali na stovky eur a neskôr sa ustálili na cenách okolo 150 eur. Koncert v Dubline však nebol jediný, kde boli badateľné problémy so zvukom.

Spice Girls
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Twitter)

Situácia sa zopakovala aj v britskom Cardiffe. Podľa slov fanúšikov dievčatá prehlušovala sprievodná kapela a nebolo počuť súhru ani slová piesní. Niektorí boli natoľko sklamaní, že sa rozhodli z koncertu odísť predčasne. „Úplne nás to odrovnalo, tak sme odišli skôr - asi trištvrte hodinu pred koncom. Neboli sme jediní, čo odišli. Ľudia hovorili, že boli tiež veľmi sklamaní," uviedla jedna z návštevníčok pre rádio BBC. Predmetom sťažností bolo aj počasie. Keďže v Cardiffe počas koncertu pršalo, mnohí návštevníci si koncert na odokrytom štadióne neužili práve podľa predstáv.

Spice Girls
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Twitter)

Analytik rádia BBC hlavnú vinu pripisuje práve odokrytému štadiónu, ktorý sa vie nepekne pohrať so zvukom. Či sa situácia zlepší, alebo legendárne Spice Girls odídu s hanbou, ukážu nasledujúce koncerty.

Viac o téme: Spice Girls
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu