Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Blonďavá herečka (46) ohúrila v plavkách: Rovesníčky puknú závisťou!

Gwyneth Paltrow Zobraziť galériu (7)
Gwyneth Paltrow (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Má sa čím pochváliť! Gwyneth Paltrow (46) sa venuje nielen herectvu, ale aj svojej lifestylovej značke Goop. Aktuálne sa hlási o slovo novou kolekciou plaviek, ktorým aj sama robí reklamu. Blondínka zverejnila na instagrame fotkou svojho sporo odetého tela a fanúšikovia nešetria pochvalami.

Akoby zastavila čas! Gwyneth Paltrow už síce nepatri medzi najmladšie herečky, avšak mladistvým vzhľadom a udržiavanou figúrou niektoré z nich hravo tromfne. Mnohé rovesníčky pri pohľade na 46-ročnú herečku len tíško závidia. Udržať sa v dobrej kondícii totiž býva občas náročné.

Gwyneth Paltrow so svojimi ratolesťami.
Zobraziť galériu (7)
Gwyneth Paltrow so svojimi ratolesťami.  (Zdroj: Instagram)

Gwyneth je zvyknutá dostávať od fanúšikov pochvaly a komlienty. Inak tomu nebolo ani teraz. „Klobúk dole. Vo svojom veku a po dvoch deťoch vyzeráš perfektne!” znejú vybrané z nich. Zaujímavé je, že blondínku ospevovali aj mnohé celebritné kamarátky. Naríklad Jennifer Garner, Elle Macpherson, Michelle Pfeiffer, či Courtney Cox.

 Našlo sa však aj mnoho followerov, ktorí Gwyneth vyčítalii, že sú jej plavky príliš drahé.„Preboha! Z čoho sú ušité, keď stoja 300 eur?!” pýtali sa pohoršene. Čo na takúto cenu bikín hovoríte?  

Gwyneth Paltrow sa pochválila dokonalou postavičkou.
Zobraziť galériu (7)
Gwyneth Paltrow sa pochválila dokonalou postavičkou.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Gwyneth Paltrow
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu