Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Táto modelka to v Cannes prepískla: Na červenom koberci s holým zadkom a... Preboha!

Chlapi sa pri pohľade na Ngoc Trinh zapotili. Zobraziť galériu (9)
Chlapi sa pri pohľade na Ngoc Trinh zapotili. (Zdroj: profimedia.sk)

CANNES - Viacerých pobúrila! Medzinárodný filmový festival v Cannes je skvelou príležitosťou, ako na seba struhnút pozornosť. Je si toho očividne vedomá aj vietnamská modelka Ngoc Trinh (29), ktorá sa na slávnostnom podujatí postarala o menší škandál. Na červený koberec si to namierila v úsporných šatách, ktoré z jej tela zakrývali ozaj len minimum.

Ľudia sa pri pohľade na ňu červenali! Filmový festival v Cannes je nielen prehliadkou filmových noviniek, ale aj zaujímavých módnych kreácií. Mnohé herečky a modelky sa predvádzajú v odvážnych outfitoch a pohľad na ne ulahodí očiam hádam každého muža. Avšak vietnamská modelka Ngoc Trinh akosi neodhadla mieru.

Nie príliš známa kráska si to na červený koberec namierila v šatách, ktoré pôsobili dojmom, akoby na sebe mala len pavučinku. Pod priesvitnou látkou jej bolo vidno zadok, prsia a z určitého uhla zrejmä aj intímne partie. 

A hoci mnohých outfit tejto modelky pobúril, Ngoc si svoje chvíle na červenom koberci užívala a pred fotografmi sa s nadšením vykrúcala. Fotkami v úsporných šatách sa pochválila aj na sociálnych sieťach, kde sa objavili rôzne názory na jej šokujúci outfit. Aký je váš názor? 

Ngoc Trinh
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Ngoc Trinh
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Medzinárodný filmový festival v CannesNgoc Trinh
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu