Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Salma Hayek ako blondína a celá v latexe: Ten pracháč z nej musí byť paf! A nielen on

Salma Hayek Zobraziť galériu (7)
Salma Hayek (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Božská aj v zrelšom veku! Salma Hayek má síce 52 rokov ale šarmom a mladistvým vzhľadom hravo tromfne mnohé mladšie kolegyne. V týchto dňoch nakrúca počin s názvom Hit Man's Bodyguard 2, v ktorom má sexi imidž. Ten sa určite pozdáva nielen jej manželovi François-Henri Pinaultovi, ale aj mnohým herečkiným fanúšikom.

Niet pochýb, že francúzsky pracháč François-Henri Pinault je pyšný na to, že má po svojom boku takú krásavicu, akou Salma Hayek určite je. Dvojica je v manželskom zväzku 10 rokov a má spolu 11-ročnú dcérku Valentinu. 

Vzťah prominentných manželov je harmonický a obaja veľmi dobre vedia, ako toho druhého potešiť. Salma v týchto dňoch nakrúca s kolegami Ryanom Reynoldsom a so Samuelom L. Jacksonom. Jej muž ju prišiel na pľac podporiť a ona sa spoločnou fotkou pochválila na instagrame. 

Herečka má oblečený latexový kostým a na hlave blond parochňu. Nečudo, že sú jej priaznivci nadšení. „Vyzeráš veľmi sexi. Veľmi ti to takto pristane. Tvoj muž je šťastný chlap,” znejú vybrané z komentárov. Ako sa Salma ako blondínka páči vám? 

Salma Hayek ako sexi blondínka v latexe si zapózovala so svojím manželom.
Zobraziť galériu (7)
Salma Hayek ako sexi blondínka v latexe si zapózovala so svojím manželom.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Salma Hayek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu