Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Posledná FOTO speváka (✝49) z The Prodigy: Dva dni pred samovraždou behal na pretekoch!

Keitha Flinta našli mŕtveho v jeho dome. Zobraziť galériu (5)
Keitha Flinta našli mŕtveho v jeho dome. (Zdroj: youtube.com)

ESSEX - Svetovú hudobnú scénu včera zasiahla informácia o smrti speváka kapely The Prodigy Keitha Flinta (✝49). Hudobníka našli mŕtveho v jeho dome v anglickom Essexe. Neskôr sa na verejnosť dostala informácia o tom, že výstredná hviezda spáchala samovraždu. Na sociálnej sieti sa následne objavili jeho zrejme posledné fotky - dva dni pred osudným dňom totiž ešte behal na pretekoch.

„Je to pravda, nemôžem uveriť, že to hovorím, ale náš brat Keith si vzal cez víkend život,“ napísal na Instagrame jeho kolega Liam Holwett. Na sociálnej sieti sa následne objavili spevákove zrejme posledne fotky. Na snímkach je Flint zachytený na pretekoch, ktoré sa podľa dátumu na záberoch konali 2. marca. 

Táto akcia s názvom Chelmsford Central Parkrun sa organizuje každú sobotu v chelmsfordskom parku a podľa organizátorov bol Flint jedných z nováčikov medzi bežcami. No svetová hviezda vraj v sobotu ešte vyzerala v dobrej kondícii - prezradil to jeden z účastníkov podujatia. Čo dohnalo Keitha k samovražde, nevedno. 

No po jeho smrti sa objavili informácie, že vraj pred niekoľkými rokmi povedal, že až bude so všetkým hotový, zabije sa. Na pohode mu však určite nepridal ani fakt, že sa len nedávno rozišiel s manželkou Mayumi Kai. Nech mu je zem ľahká!

Viac o téme: Keith Flint
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu