Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Táto modelka sa paparazzov nebojí: TELO má stále hodné miliónov!

Gisele Bündchen Zobraziť galériu (9)
Gisele Bündchen (Zdroj: Instgram)

COSTA RICA - Má sa čím pochváliť! Mnohé celebrity majú z paparazzov strach. Nedivíme sa. Ich objektívy nemilosrdne odhaľujú, že aj oni sú len bežní smrteľníci z mäsa a kostí. Jedna z najlepšie platených modeliek sveta - Gisele Bündchen (38) si však z ich záberov ťažkú hlavu robiť nemusí. Aj po dvoch tehotenstvách a s pribúdajúcimi rokmi totiž vyzerá perfektne.

Medzi celebritné páry, na ktoré je radosť pozerať, určite patria aj Tom Brady a Gisele Bündchen. 41-ročný hráč amerického futbalu a jeho o sedem rokov staršia manželka sa aj po desiatich rokoch manželstva veľmi milujú, vyhýbajú sa škandálom a ich verejné prejavy lásky určite prekážajú len málokomu. 

Dvojica sa vyznala zo svojich citov aj počas nedávneho Valentína a zamilované odkazy si vymenili na sociálnych sieťach. Tieto dni trávia oddychom v raji na zemi - na Kostarike, kde im robia spoločnosť ich ratolesti, syn Benjamin a dcéra Vivian. 

Ako už býva zvykom, prominentná rodinka sa nevyhla pozornosti paparazzov. Tým sa podarilo zvečniť Gisele v bikinách. Určite nám dáte za pravdu, že jej miliónové telo ešte stále hravo tromfne mnohé mladšie kolegyne. 

Gisele Bündchen vyzerá v bikinách stále skvele.
Zobraziť galériu (9)
Gisele Bündchen vyzerá v bikinách stále skvele.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Gisele Bündchen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu