Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Bláznivá svadba známeho hudobníka: Na hostine 150 cheeseburgrov!

Kevin Parker počas koncertu. Zobraziť galériu (3)
Kevin Parker počas koncertu. (Zdroj: Twitter.com/NME)

SYDNEY - Austrálsky hudobník a spevák Kevin Parker, známy z formácie Tame Impala, sa oženil s priateľkou Sophie Lawrence. Tajná svadba sa konala v sobotu 9. februára v Západnej Austrálii. Podľa britského denníka Daily Mail sa na slávnosti zúčastnilo 175 hostí. Pozvaní boli aj Lady Gaga a Mark Ronson, ktorí však napokon pre nedeľné udeľovanie cien Grammy neprišli.

Daily Mail informoval, že na hostinu si nechali o polnoci doručiť 150 cheeseburgerov zo známej siete rýchleho občerstvenia, ktorá má v logu žlté písmeno M. Na sociálnych sieťach sa už objavilo niekoľko fotografií zo svadby, na ktorých je vidieť aj 33-ročného muzikanta s manželkou. Sophie Lawrence patrí k zakladateľom nezávislej firmy zameranej na výrobu zmrzliny.

Formácia Tame Impala vznikla v roku 2007 v austrálskom Perthe a na konte má zatiaľ tri štúdiové albumy - Innerspeaker (2010), Lonerism (2012) a Currents (2015). Prvé dva spomínané boli podľa austrálskej verzie magazínu Rolling Stone najlepšími tamojšími albumami roka. Zatiaľ posledné dve nahrávky kapely získali ocenenie austrálskej hudobnej akadémie ARIA za album roka, rockový album roka a Tame Impala vyhlásila ARIA v rokoch 2013 a 2015 za najlepšiu skupinu. Okrem iného majú na konte aj BRIT Award či dve nominácie na Grammy.

Viac o téme: SvadbaKevin ParkerSophie LawrenceTame Impala
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu