Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Túto modelku by chcel v obchode stretnúť každý chlap: Veď nakupuje takmer nahá!

Emily Ratajkowski a vydarená reklama na spodnú bielizeň. Zobraziť galériu (9)
Emily Ratajkowski a vydarená reklama na spodnú bielizeň. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Že sú nákupy otravné? Ak by sa po obchode premávala sporo odetá Emily Ratajkowski (27), bežal by tam s nadšením zrejme nejeden muž. Známa modelka sa stala tvárou a telom istého výrobcu spodnej bielizne a reklama sa ozaj vydarila.

Emily Ratajkowski na svojom instagramovom profile dennodenne provokuje mužských priaznivcov. Samozrejmosťou sú fotky v bikinách, či zábery, na ktorých je odhalená alebo aj celkom nahá. Táto modelka však má sexepílu na rozdávanie a božské krivky, ktoré fakt nikdy neomrzia. 

Aktuálne sa na internete objavila séria fotografií v rajcovnej spodnej bielizni. Poviete si, nič zvláštne... Zaujímavé však je miesto, kde vznikali. Odhalená Emily totiž pózovala v priestoroch obchodu. A fanúšikovia sú nadšení. „Nákupy by hneď boli lepšie, keby som natrafil na túto krásku,” znie jeden z mnohých komentárov. „Vydarená reklama. Hneď ma zaujala,” pridal sa ďalší. 

A hoci sexepíl známej tmavovlásky obdivujú muži po celej zemi, Emily je už od minulého roka manželkou Sebastiana Bear-McClarda.

Emily Ratajkowski
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Instagram)

Emily Ratajkowski
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Emily Ratajkowski
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu