Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Najväčšia sexica otrčila pred objektívom chlpatú... Emily, preboha, to snáď nie!

Emily Ratajkowski Zobraziť galériu (7)
Emily Ratajkowski (Zdroj: Harper´s Bazaar)

LOS ANGELES - A že už nemá čím prekvapiť... Nahé fotky, sexi pózy a provokatívna bielizeň sú na instagramovom profile modelky Emily Ratajkowski (28) priam dennou záležitosťou. Aj na aktuálnej fotke pózuje v rajcovnej spodnej bielizni. Čo však rozhodne sexi nie je, je chlpatá pazucha, ktorú kráska otŕčila do objektívu.

„Zvyknem si chĺpky holiť. Ale niekedy si ich nechám narásť a cítim sa sexi,” uviedla pre magazín Harper´s Bazaar Emily Ratajkowski, ktorá pre spomínaný časopis pózovala práve so zdvihnutou pazuchou a hustým ochlpením. 

Britská modelka chcela takýmto spôsobom upozorniť na to, aby sa ženy mohli cítiť slobodne. Aby si mohli obliecť, čo chcú, aby sa prezentovali ako chcú a aby samé rozhodovali aj o svojom tele. „Dajme ženám príležitosť stať sa tým, čim chcú byť a nechajme ich byť takými rozmanitými, akými môžu byť. Nech sú samé sebou,” hlása slávna sexboma.

Pod nezvyčajnou fotkou sa objavilo množstvo komentárov. Viaceré kolegyne zo šoubiznisu sú nadšené a Emily vo veľkom chvália. Mnohí fanúšikovia však neskrývali svoje zdesenie a znechutenie. Zhodujú sa, že chlpaté podpazušie nie je prejavom slobody, ale vnímajú to skôr ako zanedbanie hygieny. 

Emily Ratajkowski
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Harper´s Bazaar)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu