Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Televízna hviezda (48) bohyňou pláže: Bradavky v pozore a to telo... Mňam!

Padma Lakshmi neušla pozornosti paparazzov. Zobraziť galériu (10)
Padma Lakshmi neušla pozornosti paparazzov. (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI - Chlapi sa len zalizujú! Pri pohľade na božskú figúru Padmy Lakshmi (48) sa človeku ozaj nechce veriť, že táto dáma sa čochvíľa zaradí medzi päťdesiatničky. Atraktívna kuchárka a moderátorka súťaže Top Chef si v týchto dňoch užíva chvíle oddychu a v červených bikinách vyzerá ozaj božsky. Veď pozrite!

Padma Lakshmi sa do povedomia verejnosti dostala ako autorka kuchárskych knižných bestsellerov, či ako moderátorka obľúbenej šou Top Chef. Zviditeľnila sa tiež románikom so slávnym hercom Richardom Gereom, s ktorými si mali byť blízki niekedy v roku 2014.

Nečudo, že Richarda táto kráska z Indie očarila. Veď hoci sa väčšinu času obšmieta okolo sporáka, na jej postave to príliš nevidno. Lakshmi sa ale dobrému jedlu nevyhýba a diéty sú pre ňu neznámy pojem. V rozhovoroch priznáva, že každé jedno sústo si poctivo odmaká cvičením.  

Sexi tmavovláska si v týchto dňoch užíva chvíle oddychu. Na pláži je nepochybne stredobodom pozornosti a neušla ani paparazzom. Tým sa ju podarilo zvečniť v červených bikinách a všetky ďalšie slová sú tu už zbytočné...

Padma Lakshmi
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Padma Lakshmi
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Padma Lakshmi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu