Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Madonna šokovala vylepšeným telom: Uff, toto vôbec nevyšlo!

Madonna Zobraziť galériu (7)
Madonna (Zdroj: Instagram)

NEW YORK - To snáď nie! Pre Madonnu (60) je typické štíhle telo, ktoré si udržiava v skvelej kondícii aj napriek pribúdajúcim rokom. Nečudo, že pri pohľade na zábery z jej novoročného vystúpenia padla mnohým sánka. Slávna speváčka sa totiž predviedla na pódiu s prifúknutým zadkom.

Nie je tajomstvom, že speváčka Madonna patrí medzi podporovateľov LGBT komunity. Asi málokoho preto prekvapí, že prijala pozvanie, aby vystúpila v istom newyorkskom gay klube. Slávna umelkyňa však svojim zovňajškom mnohých šokovala. 

Madonna sa totiž predviedla so zväčšeným zadkom. Nevedno, či zaň vďačí špeciálnej spodnej bielizni, alebo si dala do zadku voperovať implantáty, isté však je, že fanúšikovia nie sú veľmi nadšení.   

„Vyzerá to tak, že Madonna má rovnakého plastického chirurga ako Nicki Minaj,” znie jeden z mnohých komentárov, ktoré sa objavili pod videom zo speváčkinho vystúpenia. „Madonna je bohyňa. Ale nechápem, prečo toto urobila. Vyzerá to príšerne,” nedával si servítku pred ústa istý fanúšik. Čo na vylepšenú Madonnu hovoríte vy?

Madonna šokovala fanúšikom zväčšeným zadkom.
Zobraziť galériu (7)
Madonna šokovala fanúšikom zväčšeným zadkom.  (Zdroj: youtube.com)

Speváčka Madonna predviedla napumpovaný zadok.
Zobraziť galériu (7)
Speváčka Madonna predviedla napumpovaný zadok.  (Zdroj: youtube.com)

Viac o téme: Madonna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu