Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

S červeným kobercom nesplynula! Herečka ohúrila róbou aj dokonalým výstrihom

Amy Adams Zobraziť galériu (10)
Amy Adams (Zdroj: SITA)

BEVERLY HILLS - Dala si záležať! V utorok večer sa konala slávnostná premiéra filmu Vice, ktorej sa zúčastnili tvorcovia i herci. V skupinke pánov priam žiarila Amy Adams (44). Tá si na červený koberec obliekla róbu rovnakej farby. Zaujímavý bol najmä hlboký výstrih, ktorý odhaľoval dokonalé poprsie tejto sympatickej umelkyne.

Mnohé hviezdne krásky si ku dokonalému vzhľadu dopomohli návštevami u plastických chirurgov. Niektoré zákroky sú také výrazné, že šokujú, iné až tak veľmi nebijú do oči. Mieru odhadla aj herečka Amy Adams. Tá má upravený nos a podľa všetkého aj za pevné vnady nevďačí len prírode. 

Brunetka si je vedomá toho, že jej dokonalé prsia by bol priam hriech skrývať. Do spoločnosti pravidelne chodieva v kreáciach s odvážnym výstrihom. Inak tomu nebolo ani na premiére filmovej novinky Vice. 

Hviezda počinov Chyť ma, ak to dokážeš, Noc v múzeu, či Utečenec sa predviedla v róbe červenej farby, ktorej výstrih odhľoval obliny jej pŕs. NIet pochýb, že tam v ten večer zablúdilo zopár zvedavých pohľadov...

Amy Adams vyzerala na červenom koberci skvele.
Zobraziť galériu (10)
Amy Adams vyzerala na červenom koberci skvele.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Amy Adams
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu