Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Slávna blondínka v mini: Šialené, ale TOTO telo bude mať 73 rokov!

Dolly Parton Zobraziť galériu (9)
Dolly Parton (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Ako to tá žena robí?! Pri pohľade na speváčku Dolly Parton znie neuveriteľne, že začiatkom roka oslávi 73 rokov. Talentovaná a úspešná blondínka totiž vôbec nevyzerá ako väčšina jej rovesníčok. Dokázala to aj počas víkendovej premiéry filmu Dumplin, na ktorú prišla nahodená v šatách zvýrazňujúcich jej štíhlu postavu.

Ani gram tuku navyše! Dolly Parton je už roky verná svojmu imidžu. Ten nemení ani s pribúdajúcimi rokmi. V snahe zachovať si mladistvý vzhľad určite podstúpila vicero skrášľujúcich zákrokov. Výsledkom je tvár, na ktorej by ste len márne hľadali nejaké vrásky. 

Dolly však dbá nielen o svoju tváričku, ale tiež o figúru. Aj po 70-tke sa udržiava v skvelej kondícii a bez výčitiek si môže obliecť minišaty, či nejaký iný sexi outfit.   

V dráždivej kreácii sa speváčka predviedla aj na slávnostnom premietaní počinu Dumplin. Oblečená vo vzorovaných minišatách vystavila na obdiv svoje štíhle nohy. Ich elasticky materiál dokonale obopinal jej krivky. 

Za zmienku stojí, že Dolly nielenže vyzerá inak, než jej rovesníčky, ale i to, že na dôchodok vôbec nepomýšľa. „Som vďačná, že som stále tu. Dúfam len, že zomriem na pódiu uprostred skladby a snáď to bude niektorá z tých, ktoré som napísala sama,” uviedla v nedávnom rozhovore umelkyňa. 

Dolly Parton
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)

Dolly Parton
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Dolly Parton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu