Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Známa herečka zastavila čas: V uliciach naobliekaná, na webe polonahá - Aha!

Sarah Michelle Gellar Zobraziť galériu (7)
Sarah Michelle Gellar (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK - Akoby nestarla! Sarah Michelle Gellar (41), ktorá sa do pamäte mnohých vryla vďaka seriálu Buffy, premožiteľka upírov, sa pribúdajúcich rokov nemusí báť. Bulvárny fotograf ju počas uplynulého týždňa zvečnil cestou na nakrúcanie a pekná blondínka vyzerala skvele. Pri pohľade na zábery, ktoré nedávno zverejnila na instagrame, musíme dodať, že vyzerá perfektne!

Sarah Michelle Gellar sa v uplynulých dňoch zstavila v nahrávacích štúdiách Build Series. Na sebe mala čierny top a dlhú sukňu, ktoré zakryli jej krivky. Široký úsmev na tvári a minimum vrások dokazujú, že slávna blondínka sa pribúdajúcich rokov nemusí vôbec báť.  

Hviezda seriálu Buffy, premožiteľka upírov sa však stará nielen o svoju pleť, ale dbá i figúru. Na Deň vďakyvzania zverejnila na instagrame momentky v rajcovnej spodnej bielizni. Pridala aj komentár, že si bude musieť dávať pozor, aby sa neprejedala. A to sa medzi fanúšikmi nestretlo s porozumením. 

Herečke viacerí vyčítali, že takto podporuje u mladých poruchy príjmu potravy a zahanbuje obéznejších ľudí. „Milujem Deň vďakyvzdania a moje oči sú počas tohto dňa väčšie ako žalúdok. Tak sa občas prejem tak, že mi je zle. Toto malo byť pre mňa vtipné varovanie,” reagovala na svoju branu Sarah. 

Sarah Michelle Gellar pôsobí dojmom, akoby zastavila čas.
Zobraziť galériu (7)
Sarah Michelle Gellar pôsobí dojmom, akoby zastavila čas.  (Zdroj: profimedia.sk)

Sarah Michelle Gellar skrýva pod šatami takéto božské krivky.
Zobraziť galériu (7)
Sarah Michelle Gellar skrýva pod šatami takéto božské krivky.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Sarah Michelle Gellar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu