Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Španielska herečka odetá v pavučinke: Hups, bielizeň nechala doma?!

Ana Polvorosa Zobraziť galériu (9)
Ana Polvorosa (Zdroj: profimedia.sk)

MADRID - Hanblivá? Ale kdeže! V prípade španielskej herečky menom Ana Polvorosa (30) to určte neplatí. Potvrdila to v uplynulých dňoch, keď na párty magazínu GQ prišla oblečená v sexi šatách, ktoré boli dosť priesvitné. Umelkyňa dokonca pôsobila dojmom, akoby si podprsenku a nohavičky nechala doma.

Ana Polvorosa síce v našich končinách nie je príliš známa, avšak očividne veľmi dobre vie, ako na seba strhnúť pozornosť. Spomínaná herečka sa pred pár dňami ukazala v spoločnosti oblečená v šatách, na ktoré by si mnohé ženy netrúfli. 

Brunetkine šaty boli priesvitné a zdobené rôznymi aplikáciami. Tie sa postarali o to, že jej bradavky zostali skryté. Pri pohľade z diaľky to pôsobilo tak, že Ana okrem podprsenky nechala doma aj nohavičky. Detailnejší záber však odhalil, že má na sebe gaťky telovej farby.

Ana Polvorosa sa na párty predviedla v takýchto odvážnych šatách.
Zobraziť galériu (9)
Ana Polvorosa sa na párty predviedla v takýchto odvážnych šatách.  (Zdroj: profimedia.sk)

Ana Polvorosa z diaľky vyzerala, akoby pod nimi nemala bieliezeň. Intímne partie si však rafiinovane skryla pod nohavičky telovej farby.
Zobraziť galériu (9)
Ana Polvorosa z diaľky vyzerala, akoby pod nimi nemala bieliezeň. Intímne partie si však rafiinovane skryla pod nohavičky telovej farby.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Ana Polvorosa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu