Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Úpadok slávnej značky? Victoria's Secret predstavila podprsenku s 2100 diamantmi... Je o polovicu lacnejšia ako vlani!

Luxusnú podprsenku tentokrát predvedie Elsa Hosk. Zobraziť galériu (6)
Luxusnú podprsenku tentokrát predvedie Elsa Hosk. (Zdroj: Instagram)

NEW YORK - V rámci promovania blížiacej sa show najznámejšia značka spodnej bielizne Victoria's Secret zverejnila najdrahší kúsok z ich kolekcie známy ako Fantasy podprsenka. Tento rok si ju oblečie krásna švédska modelka Elsa Hosk (30). Podprsenka vyrobená z 2100 Swarovski diamantov je však oproti minulým rokom zarážajúco "lacná". Je to odrazom finančných problémov sexi značky?

Dočkala sa! Pre tridsaťročnú supermodelku Elsu Hosk bude tohoročná Victoria's Secret show výnimočná. Práve ona bola totiž vybraná obliecť si luxusnú fantasy podprsenku. Ide o každoročnú tradíciu, kedy americká značka vytvorí nechutne drahý kúsok, ktorý počas veľkolepej show odprezentuje ich „anjelik“.

Švédska modelka sa preslávila hlavne vďaka spolupráci s Victoria's secret a v minulom roku jej popularita ešte rapídne stúpla vďaka modelkinej nezvyčajnej kráse. To, že si značka pre túto výnimočnú prezentáciu vybrala práve Elsu Hosk, je preto pochopiteľné.

Modelka sa pýši dokonalými krivkami.
Zobraziť galériu (6)
Modelka sa pýši dokonalými krivkami.  (Zdroj: Instagram)

Rovnako ako samotná modelka, aj najnovší skvost z drahokamov vyráža dych, no oproti uplynulým rokom je jeho cena zhruba o polovicu nižšia, podľa informácií samotnej firmy sa suma zastavila na 1 milióne amerických dolárov (cca 880 tis. eur). Taktiež tradičná spolupráca so známym dizajnérskym domom padla tentokrát na nie príliš známu britskú návrhárku Mary Katrantzou. Pozornosť sa tak opäť obrátila na posledné finančné výsledky firmy a špekulácie o tom, či značka zažíva úpadok voči ich lacnejšej a dostupnejšej konkurencii.

Najočakávanejšia módna show sa uskutoční už zajtra v New Yorku a na obrazovky sa dostane 2. decembra. Na rozdiel od minulého roka, kedy boli mnohým modelkám zamietnuté čínske víza, sa tento rok na móle opäť objavia hviezdy ako Gigi Hadid, Kendal Jenner, Barbara Palvin a po dvojročnej materskej prestávke tiež obľúbená Behati Prinsloo. Modelky bude sprevádzať množstvo umelcov, medzi inými aj Shawn Mendes, The Chainsmokers, Rita Ora či Bebe Rexha.

Tohtoročná fantasy podprsenka zlacnela tento rok na 1 milión dolárov.
Zobraziť galériu (6)
Tohtoročná fantasy podprsenka zlacnela tento rok na 1 milión dolárov.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Victoria's SecretElsa Hosk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu