Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Paparazzi stretli známu sexicu: Pustila ich pod sukňu!

Charlotte McKinney Zobraziť galériu (8)
Charlotte McKinney (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Museli byť nadšení! Modelka Charlotte McKinney (25) sa zviditeľnila vďaka svojmu sexepílu a krivkám. Tie takmer denne predvádza na sociálnych sietiach. V sobotu večer ich vystavila na obdiv počas halloweenskej párty, na ktorú prišla v kostýme Rollergirl. Keď zo žúru odchádzala, jej krátka suknička toho odhalil viac než dosť.

Obektívy bulvárnych fotografov vedia byť nemilosrdné! V médiách sa potom objavia aj fotografie, z ktorých prominentni a celebrity nemajú veľkú radosť. Zvlášť známe ženy, ktoré zvečnia bez mejkapu alebo s vykúkajúcou bradavkou či nohavičkami. 

S "úlovkom" boli spokojní aj v týchto dňoch, keď v nočných uliciach natrafili na modelku a herečku Charlotte McKinney. Tá sa zabávala na halloweenskom žúre prezlečená za Rollergirl. Pri pohľade na kratučkú sukňu muselo byť každému jasné, že blondínka sa pikantnému odhaleniu nevyhne. A tak sa aj stalo...

Charlotte pustila fotografov pod sukňu a tým sa naskytol pohľad na jej zadoček v tangáčoch. Nuž, McKinney už neraz pózovala v Evinom rúchu, takže s hanblivosťou problém nemá. 

Charlotte McKinney
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Charlotte McKinney
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: profimedia.sk)
  

 

 

 

Viac o téme: Charlotte McKinney
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu